noodles volos banner

Ξεκινούν εργασίες στο ορφανοτροφείο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ένα νέο εθελοντικό κίνημα προσπαθεί να δημιουργήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχοντας ήδη ευαισθητοποιήσει 30 εθελοντές με διάφορες ειδικότητες και την έχουν προσεγγίσει δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας, ξεκινά άμεσα τις εργασίες στο ορφανοτροφείο Βόλου.

Συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες στο παλιό αναγνωστήριο, το οποίο είναι κλειστό για την ώρα, ώστε να διαμορφωθεί σε μία σύγχρονη αίθουσα με υπολογιστές. Επίσης θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης ζημιών στα υδραυλικά, θα βαφούν τα δωμάτια του κτιρίου, θα γίνουν νέα ερμάρια με κλειδαριές, θα τοποθετηθεί κλιματιστικό, καταψύκτης και αρκετά άλλα πράγματα.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά με τον γυμναστή της ομάδας!

Αυτή είναι μόνη η αρχή για τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει προγραμματίσει να προσφέρει τη βοήθεια του και σε άλλα ιδρύματα της περιοχής. Υπεύθυνος είναι το μέλος της ΠΑΕ, Γιάννης Καφενταράκης, αλλά και ο διευθυντής της ΠΑΕ, Ανδρέας Κικίλιας, που προσπαθούν να συντονίσουν αυτή την τόσο μεγάλη και πρωτοφανή πραγματικά πρωτοβουλία για την πόλη του Βόλου.