noodles volos banner

Βαρούτσικος: «Προσεγγίσαμε Τσιώλη, Μάντζιο και Ελευθερόπουλο»

Για την παραίτηση του Νίκου Παντέλη, αλλά και για τις επαφές που γίνονται για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος. Τόνισε οτι έχουν γίνει επαφές με Τσιώλη, Μάντζιο και Ελευθερόπουλο και ότι ίσως μέχρι το βράδυ να υπάρξει νέος προπονητής. 

«Κινούμαστε άμεσα με τον κ. Τόρη να βρούμε λύσεις και πιστεύω θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Ήταν μία εξέλιξη που ήρθε εντελώς ξαφνικά. Είναι ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον βασάνιζε τον τελευταίο μήνα. Προσπαθούσε να το λύσει, αλλά μακριά από το σπίτι του που είναι στην Αθήνα, δεν μπορούσε να το λύσει. Με μεγάλη του στεναχώρια μου είπε ότι δεν μπορεί πλέον και ότι το θεωρεί ανέντιμο πλέον να είναι στην ομάδα του Ολυμπιακού που πρωταγωνιστεί και να είναι υπεύθυνος για αρνητικά αποτελέσματα, αφού νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει άλλο και δήλωσε με μεγάλη του στεναχώρια την παραίτηση του. Για να είμαστε λίγο ειλικρινείς, βλέπαμε ότι κάτι στον άνθρωπο Παντέλη δεν ήταν καλά και να πούμε ότι δεν περιμέναμε στο παρά πέντε να κινηθούμε. Είχαμε το plan b  με τους συνεργάτες μου και βλέπαμε πάντα την εναλλακτική σε ένα απίθανο σενάριο, γιατί δεν το περίμενε κανείς καθώς η συμπαράσταση μας ήταν αμέριστη».

Για τις επαφές με προπονητές: «Πριν δέκα δεκαπέντε μέρες, κάτι που το ξέρει και ο Νίκος Παντέλης, γιατί ήταν τέτοια η σχέση μας, είχαμε έρθει σε επαφή με επώνυμους και καταξιωμένους προπονητές. Και με τον κ. Τσιώλη ήρθα σε επαφή και με τον κ. Ελευθερόπουλο. Τώρα είναι πιο έντονες οι επαφές. Κι εγώ κάνω επαφές και ο κ. Τόρης. Τσιώλης, Ελευθερόπουλος και Μάντζιος είναι προπονητές Super League, βλέπουν τη Football League διαφορετικά και με ευγενικό τρόπο μας αποφεύγουν… Με τον Σάκη Τσιώλη υπήρξαν επανειλημμένες επαφές.

Με αυτά που γίνονται δεν αποκλείεις τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και λέμε αλήθειες στον κόσμο. Δεν μπορεί μία ΠΑΕ όμως όπως ο Ολυμπιακός Βόλου να περιμένει αν μπορεί ο ένας κι αν μπορεί ο άλλος. Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση. Δεν έχω το δικαίωμα να αφήσω την ομάδα και να περιμένουμε κάποιους πρωτοκλασσάτους. Άρα λοιπόν μέχρι σήμερα το βράδυ ή αύριο θα έχουμε καινούριο προπονητή».

Για το αν θα παραμείνει το υπόλοιπο τεχνικό τιμ: «Μαζί με τον Νίκο Παντέλη θα αποχωρήσει δυστυχώς και ο Αντώνης Δρακόπουλος. Με τους προπονητές που συζητάμε, τους λέμε ότι τον γυμναστή μας και τον προπονητή τερματοφυλάκων θέλουμε να τους κρατήσουμε στην ομάδα. Αυτός είναι ο όρος που βάζουμε».

Για το προφίλ του νέου προπονητή: «Θέλουμε έναν φιλόδοξο προπονητή που να ταιριάζει με αυτή την ανανέωση που έχουμε κάνει στην ομάδα και που να έχει όρεξη για δουλειά».

Για το ΔΣ της Football League: «Η απόφαση που θα πάρουμε είναι ότι εμείς σαν Football League θα ορίσουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θα πιέσουμε όσο μπορούμε για να μην υπάρχει νέα διακοπή».

Last modified onTuesday, 18 November 2014 10:32