noodles volos banner

Παραμένει πρόεδρος ο Μπατζιάκας με αντιπροέδρους Θεοδώρου-Τζοβάρα!!!

  • Published in ΕΠΣΘ

Πράγματα και θάματα στο αποψινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΘ. Ο Τάσος Μπατζιάκας παρέμεινε πρόεδρος αλλά άλλαξαν όλες οι άλλες θέσεις και στη θέση των αντιπροέδρων είναι πλέον οι κ.κ. Θεοδώρου και Τζοβάρας!!! Ας δούμε τι ακριβώς έγινε.

Ο κ. Μπατζιάκας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του σώματος, όμως δεν έγινε δεκτή. Ακολούθησε αναδιάρθρωση του συμβουλίου. Για τη θέση του αντιπροέδρου προτάθηκε ο Κώστας Θεοδώρου και έθεσε υποψηφιότητα ο Μπάμπης Πάσχος. Ο τελευταίος πήρε 3 ψήφους, τη δική του, του κ. Αγγελόπουλου και του κ. Καραβά! Έτσι, οι κ.κ. Μπατζιάκας και Κανάβας ψήφισαν τον κ. Θεοδώρου! Το ίδιο έγινε και με την άλλη θέση αντιπροέδρου. Υποψήφιοι οι Αποστόλης Τζοβάρας και Σπύρος Αγγελόπουλος. Πάλι μόνο 3 ψήφους για τον προερχόμενο από την πλειοψηφική παράταξη κ. Αγγελόπουλο.
Ο Αντώνης Ακτσιαλής εν τη απουσία του καθώς βρίσκεται στη Γαλλία, παύθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα και εκλέχθηκε ο Βασίλης Κανάβας (με ψήφους 10-0), ενώ στη θέση του ταμία παρέμεινε ο Δημήτρης Καραβάς (με 8 ψήφους αλλά και 2 λευκά). Επίσης, στο συμβούλιο αξιώματα έχουν άλλα δύο άτομα της παράταξης του Κώστα Θεοδώρου, αναπληρωτής ταμίας ο κ. Καραγιάννης και αναπληρωτής γεν. γραμματέας ο κ. Κουτσουνίδης.
Όπως δήλωσε ο κ. Πάσχος που μάς ενημέρωσε για τα παραπάνω, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σήμερα ήταν "ψάρια με μακαρόνια", καθώς ο πρόεδρος είναι από την παράταξη Μπατζιάκα, ο ίδιος ο κ. Μπατζιάκας αλλά στις θέσεις των αντιπροέδρων, με τις ψήφους του προαναφερθέντος και του κ. Κανάβα, είναι πλέον οι Θεοδώρου και Τζοβάρας. Αυτά μόνο στην ΕΠΣΘ θα μπορούσαν να γίνουν!
Ο κ. Πάσχος επιφυλάχθηκε για ασφαλιστικά μέτρα καθώς δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη οδός για σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου, ανέφερε ότι ήταν ανέντιμο ότι το δ.σ. έγινε ημέρα που έλειπε ο κ. Ακτσιαλής, ανέγνωσε επιστολή του κ. Ακτσιαλή που τον στήριζε και ευχαρίστησε τους κ.κ. Αγγελόπουλο, Καραβά, Ακτσιαλή για την αλληλουποστήριξη. Τέλος, είπε με νόημα ότι αποφεύχθηκε κατά το ήμισυ το πραξικόπημα και υπήρξε αντίσταση στις επιθυμίες εξωθεσμικών κέντρων.

Στην ουσία έχουμε αλλοίωση του αποτελέσματος των τελευταίων εκλογών, με τον κ. Μπατζιάκα να μην παραιτείται λόγω φόρτου εργασίας όπως υπολόγιζε, ή μάλλον να παραιτείται αλλά να μην εμμένει στην απόφασή του, και έτσι, στο νέο διοικητικό συμβούλιο υπάρχει κυριαρχία της παράταξης του Κώστα Θεοδώρου, της παράταξης που τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣΘ αποφάσισαν να βάλουν με την ψήφο τους στη μειοψηφία!!!

Last modified onMonday, 17 November 2014 22:30