noodles volos banner

Τί είπαν Μπατζιάκας-Πάσχος

  • Published in ΕΠΣΘ

Στο Ράδιο Ένα 102,5 fm στην εκπομπή των Γιώργου Καρεκλίδη και Γιάννη Αναστασίου μίλησαν το πρωί ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Μπατζιάκας και ο αντιπρόεδρος κ. Πάσχος σχετικά με το αποψινό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης όπου θα θέσει την παραίτησή του ο πρόεδρΟς της.

 

Πρώτα χρονικά μίλησε ο κ. Μπατζιάκας ο οποίος ανέφερε: "Θα υποβάλω την παραίτησή μου στο δ.σ. της ΕΠΣΘ. Εγώ έκανα μια πρόταση στα μέλη του δ.σ. για αναδιάρθρωσή του. Δύο μέλη απαίτησαν να παραιτηθώ με ανακοίνωσή τους και είναι οι κ.κ. Πάσχος κι Αγγελόπουλος. Από τη στιγμή που σε αμφισβητούνε οι άνθρωποι με τους οποίους πάλεψα και κερδίσαμε τις εκλογές, τότε δεν έχω παρά να παραιτηθώ. Πριν την επιστολή, δύο άλλα άτομα είχαν πει ότι πρέπει να παραιτηθώ. Από τη στιγμή που σε αμφισβητούν τρία μέλη από τα έξι, τι άλλο να κάνω".

Πρόσθεσε πως είχε πει παλιότερα ότι θα παραιτούνταν λόγω φόρτου εργασίας αλλά "όταν θα το αποφάσιζα εγώ να φύγω, όχι να μου το επιβάλουν. Τώρα μου το επιβάλουν, δεν είχα άλλο δρόμο". Ανέφερε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην γίνει δεκτή η παραίτησή του.

Στη συνέχεια στον αέρα του Ράδιο Ένα βγήκε ο Χαράλαμπος Πάσχος, αντιπρόεδρος ο οποίος αποκάλυψε πως θα θέσει υποψηφιότητα και επέμενε στην άποψη πως κάποιοι από τα κέντρα αποφάσεων θέλουν την ΕΠΣΘ να "θυσιαστεί" για να ...πέσει η διοίκηση της ΕΠΟ.

Αρχικά ο κ. Πάσχος είπε: "Εδώ και 2 μήνες υπήρχε δυσλειτουργία της ΕΠΣΘ με παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων, έχει αρχίσει ο πόλεμος κι αυτός περνάει και μέσα από τις ΕΠΣ, που είναι 52 στην Ελλάδα. Αναζητούνταν μία ΕΠΣ να θυσιαστεί σαν Ιφιγένεια για να γίνει μήνυση στην ΕΠΟ με απώτερο σκοπό να γίνουν ασφαλιστικά μέτρα και να πέσει η διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτή η ΕΠΣ αναζητούνταν και δεν υπήρχε. Εδώ και δύο μήνες αυτές οι πιέσεις μεταφέρθηκαν και στην ΕΠΣ τη δική μας. Αυτό θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τα σωματεία μας. Αν κάποια μέλος της ΕΠΟ κάνει μήνυση εναντίον της ΕΠΟ, τότε αυτομάτως αποβάλλεται αυτή η ΕΠΣ αυτή για τουλάχιστον τρεις μήνες. Δεν υπάρχουν ομάδες, δεν υπάρχουν πρωταθλήματα τοπικά. Πιστεύω να πρυτανεύσει η λογική και ο κύριος πρόεδρος να θέσει την παραίτησή του το βράδυ. Αλλά ουέ κι αλίμονο αν αναζητούμε έναν αχυράνθρωπο να τον βάλουμε μπροστά για να συνομολογήσει για αυτά τα σχέδια. Εμείς εκλεγήκαμε από τα ερασιτεχνικά σωματεία και στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε αυτά, δεν είναι να παίρνουμε μέρος σε σχέδια Αθηνών, εμείς πρέπει να κοιτάμε τα σωματεία μας. Φαντάζεστε τις συνέπειες; Και δεν είναι φαντασία. Το Ηράκλειο και το Κιλκίς το έκαναν πριν λίγο καιρό. Αλλά ήταν καλοκαίρι. Γύρισαν μετά από δύο μήνες φιλώντας το χέρι της ΕΠΟ".

Αναφορικά με το διοικητικο συμβούλιο, τόνισε: "Τα ψηφοδέλτια στις τελευταίες εκλογές ήταν παραταξιακά. Ο κ. Μπατζιάκας άμα παραιτηθεί θα πρέπει να φύγει κι από μέλος. Επειδή χθες τον πρόεδρο τον είδα προβληματισμένο, έχω να πω ότι είχαμε πολλές περιπέτειες με το αντίπαλο ψηφοδέλτιο, ύβρεις, καταγγελίες, μηνύσεις, όλα αυτά δεν σβήνουν μονοκονδυλιά. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Εγώ δεν την κάνω δεκτή την παραίτηση από τώρα, εγώ δεν θέλω αξιώματα. Αν επιμείνει στην παραίτησή του, θα είμαι υποψήφιος. Δεν γίνεται τα άλλα μέλη να έχουν μία επιλογή, Θεοδώρου ή λευκό".

Τέλος, επσιήμανε πως "ο γενικός γραμματέας λείπει στη Γαλλία, θα μπορούσε το συμβούλιο να γίνει την Πέμπτη, δεν χάθηκε ο κόσμος να γίνει τρεις ημέρες μετά".

 

 

Last modified onMonday, 17 November 2014 12:11