noodles volos banner

Να δώσει συνέχεια...

Με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να αποσπάσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός Βόλου, η Νίκη αγωνίζεται απόψε στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Σέντρα στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το novasports 1.

Στους 6 βαθμούς και την 14η θέση οι Ακρίτες, στην 18η με 3 πόντους η Νίκη Βόλου. Μετά το πρώτο τρίποντο την περασμένη εβδομάδα, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε μία διαφορετική ομάδα, με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον και αυτοπεποίθηση, που θα κυνηγήσει συνέχεια σε εμφανίσεις κι αποτελέσματα... Το προηγούμενο Σάββατο ήταν ο Πανθρακικός. Απόψε άλλη μία ομάδα από τη Θράκη, που οι "κυανόλευκοι" αντιμετώπισαν πριν από ένα μήνα για το Κύπελλο, σε αγώνα που δεν έχει καμία σχέση μιας και η Νίκη είναι εμφανώς αλλαγμένη προς το καλύτερο...

Για τους γηπεδούχους που έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία εντός έδρας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει τις απουσίες των Τριάδη και Κυριακίδη. Η αποστολή: Ζαρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ολιβέιρα, Ράνος.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λάουξ που έχασε προπονήσεις, αλλά ενδέχεται να βρίσκεται στην ενδεκάδα εάν ο Κορίνθιος τεχνικός κρίνει πως είναι σε καλή κατάσταση. Η αποστολή: Ταμπάκης, Ταΐρης, Τσουκάνης, Νικλητσιώτης, Σκούρτης, Μαχλελής, Μέτσε, Μαρινάκης, Αργυρίου, Καρασαλίδης, Ίβενς, Αργύρης, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Ροτζέριο, Μουζακίτης, Σταμπολζίεφ, Τζιώρας, Κορέτα.