noodles volos banner

Μακρινίτσα-ΕΜΑ 1-7

Μεγάλο ματς σήμερα από τον Αλμπέρτο Λανάι Μεγάλο ματς σήμερα από τον Αλμπέρτο Λανάι

 

Προηγήθηκε η Μακρινίσα στα μισά του α'ημιχρόνου, αλλά ακολούθησε η πλήρης κατάρρευση. Η Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού ισοφάρισε πριν βγει το 45λεπτο και στην επανάληψη πέτυχε έξι τέρματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αλμπέρτο Λανάι, ο οποίος ξεκίνησε ως στόπερ αλλά στη συνέχεια έπαιξε στην επίθεση. Χατ τρικ μέσα σε 20 λεπτά και δημιουργία φάσεων και γκολ για τους συμπαίκτες του. Το ξεκίνημα πάντως δεν προδίκαζε σε τίποτα το τελικό σκορ, καθώς στο 25' ο Ανέστης Μαστακούλης έκανε το 1-0 για τους Πηλιορείτες. Το 1-1 στο 34' με τον Ζγουλέτα και η συνέχεια ανήκε στον Λανάι που σκόραρε το δεύτερο και τρίτο γκολ της ομάδας του μέσα σε τρία λεπτά, στο 47ο και 50ό. Ο Καπέσιος έκανε το 1-4 στο 62', ο Λανάι το 1-5 στο 70', ο Ζγουλέτας το 1-6 στο 78' και ο νεαρός Κουφαλιδάκης το 1-7 στο 87ο λεπτό για το σύνολο του Χρήστου Αναγνώστου που πέτυχαν ιστορική νίκη από πλευράς έκτασης του σκορ!

Συνθέσεις:
ΑΕ Μακρινίτσας: Γ. Σαραφίδης, Αρβανίτης , Πουρνάρας (65' Αρ. Σαραφίδης), Ντελάκος, Μυλωνάς, Παπακώστας (55' Κοπάνας), Αδαμάκος (60' Γ. Μαστακούλης), Ευγ. Σαραφίδης, Κατσιάκης, Στάχτος, Αν. Μαστακούλης.
Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού: Σαματάς, Πορταρίτης, Διαμαντένιας, Μάμο, Σκοτεινός, Ι. Παπανίκος, Χορταργιάς (65' Γ. Βέτσικας), Καπέσιος, Ζγουλέτας, Νιφόρος (60' Τσιαμούρας), Λανάι (83' Κουφαλιδάκης).

 

Last modified onSaturday, 11 October 2014 19:14