noodles volos banner

Αίας-Άθλος 4-0

 

Εύκολη νίκη για τον Αίαντα, η δεύτερη στο πρωτάθλημα, με σκορ 4-0 επί του Άθλου. Για τους "κιτρινόμαυρους", οι Παπαδόπουλος και Κατσαβριάς πέτυχαν από δύο γκολ και έδειξαν ότι και φέτος θα είναι οι σκόρερ για την ομάδα της Σούρπης. Το 1-0 στο 12ο λεπτό ο Κατσαβριάς σε τετ-α-τετ ύστερα από ασίστ του Κωστούλα και τα υπόλοιπα γκολ στην επανάληψη. Το 2-0 στο 53' με κεφαλιά ο Παπαδόπουλος από πάσα του Νικογιάννη, το 3-0 στο 60' με σουτ ο Κατσαβριάς και το τελικό 4-0 ο Παπαδόπουλος στο 78' ύστερα από ασίστ του Μαρμαγκιώλη. Για τους γηπεδούχους, ο Κωστούλας στο 70' είχε σουτ στη συμβολή των δοκών, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες σε όλο το ματς. Για τον Άθλο, η καλύτερη στιγμή για την ισοφάριση στο 38' όταν ο Καραδήμας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από τον Χαλάτση, αλλά το πλασέ του Σιαμέτης δεν ήταν καλό.

 

Συνθέσεις:
Αίας: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (60' Μπούρας), Καλοδήμος, Βέργας, Κοντοβάς, Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (65' Κορέτα), Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κατσαβριάς (72' Μαρμαγκιώλης), Παπαδόπουλος.
Άθλος: Γκόγκος, Νάκος, Κακασής (73' Δάρρας), Νιάκας, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Τσιγκώνης (77' Αγραφιώτης), Επίσκοπος, Φάτσης, Σιαμέτης (60' Νικολάου), Κωτούλας.

 

 

Last modified onSaturday, 11 October 2014 18:56