noodles volos banner

Blue Angels: «Χωρίς οπαδούς το ποδόσφαιρο δεν είναι γιορτή»

Η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών για το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού της 2ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Ατρόμητο, έφερε αντιδράσεις και από τους οργανωμένους της κυανόλευκης ομάδας, Blue Angels, που εξέδωσαν ανακοίνωση.

«Σε μια δημοκρατική χώρα που οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν «μας συμφέρει», δε μας έκανε έκπληξη η απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών του Ατρόμητου στο Βόλο για το μεταξύ μας παιχνίδι.
Οι οπαδοί της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια λοιδορήθηκαν, χλευάστηκαν, κυνηγήθηκαν και εξευτελίστηκαν, αλλά κράτησαν ψηλά το κεφάλι και δε δώσανε δικαίωμα σε κανένα να τους αμφισβητήσει. Φρόντισαν σε όλους αυτούς να απαντήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο ακόμα και όταν αυτή τους απαγορεύτηκε. Πέρυσι δώσαμε δείγματα γραφής σε όλη την Ελλάδα και όλοι έχουν να πουν για εμάς τα καλύτερα λόγια.
Για ποιο λόγο λοιπόν η αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ατρόμητου στο Βόλο; Τι φοβάται ότι μπορεί να συμβεί; Οι οπαδοί πρέπει να βρίσκονται στις κερκίδες των γηπέδων και δίπλα στην ομάδα τους γιατί αυτοί είναι που αγαπάνε όσο τίποτε άλλο τις ομάδες τους. Οι οπαδοί δεν είναι εγκληματίες ούτε παιδιά κατώτερων οικογενειών.
Χωρίς οπαδούς στο γήπεδο το προϊόν σας δεν πουλάει. Χωρίς οπαδούς το ποδόσφαιρο δεν είναι γιορτή…
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ – BLUE ANGELS 1994».