noodles volos banner

Blue Club: «Βάλτε μας όλους φυλακή»!

Ανακοίνωση με… νόημα εξέδωσε το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Super League στο Πανθεσσαλικό, της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Όπως αναφέρει, «τα φώτα της γιορτής τραβά πάνω της η αστυνομία».

Συγκεκριμένα:

«Μετά από 48 χρόνια η μεγάλη ομάδα της Μαγνησίας με 90 χρόνια ιστορίας, η Νίκη Βόλου είναι ξανά στην Α εθνική. Μετά από 48 χρόνια ο κόσμος της Νίκης γιορτάζει και θέλει να μοιραστεί την χαρά του με όλους τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων φιλοξενώντας τους στην έδρα του αλλά και πηγαίνοντας και εκτός έδρας. Τα φώτα όμως αυτής της γιορτής θέλει η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας να τα τραβήξει πάνω της απαγορεύοντας τις μετακινήσεις οπαδών.
Την περασμένη σεζόν δεν είχαμε το παραμικρό επεισόδιο στο γήπεδο μας, αλλά ούτε και εκτός έδρας ακόμα και στα παιχνίδια που μας είχε απαγορευθεί η μετακίνηση όπως με Ηρακλή Θεσσαλονίκης και με Ηρακλή Ψαχνών.
Πώς να αναπτυχθεί λοιπόν «κύριοι» ο αθλητικός τουρισμός που όλοι λέγατε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα όταν η αστυνομία απαγορεύει τις μετακινήσεις;
Όπως είχαμε πει και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας για το ίδιο θέμα, σαν σύνδεσμος θα κάνουμε το παν για να έρθουν στο γήπεδο μας οπαδοί των αντιπάλων ομάδων να δούνε την ομάδα τους.
ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ…ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ»!

Last modified onThursday, 28 August 2014 17:21