noodles volos banner

Ήττα στον ημιτελικό για τους εφήβους της Αργούς

Σε ένα εκπληκτικό ματς που έγινε το Σάββατο στο ουδέτερο γήπεδο του Αλμυρού,  στο πλαίσιο  του ημιτελικού του πρωταθλήματος εφήβων της κεντρικής Ελλάδας, ο ΑΣ ΑΡΓΩ έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό, αφού ηττήθηκε από την ομάδα του ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ με 3-2 σετ.

Οι θεατές παρακολούθησαν ένα ποιοτικό παιχνίδι που τα είχε όλα και άξιζε να είναι τελικός. Μεγάλες ανατροπές στο σκορ, όμορφες φάσεις και πολύ πάθος ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι.

Η ΑΡΓΩ ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και προηγήθηκε με 1-0. Η ομάδα των Βοιωτών αντέδρασε στη συνέχεια και κατόρθωσε να προηγηθεί με 2-1. Όμως τα αγόρια της ΑΡΓΟΥΣ δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με πολύ καλή απόδοση στο 4ο σετ ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο πέμπτο σετ οι Βολιώτες ξεκίνησαν άσχημα και βρέθηκαν πίσω με 8-4. Παρόλ’ αυτά κάλυψαν τη διαφορά και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με 11-11. Στο σημείο εκείνο έγιναν τρία διαδοχικά λάθη απειρίας από τους παίκτες της ΑΡΓΟΥΣ, που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Αντίκυρας.

Τα σετ: 25-20,21-25,21-25,25-23,12-15

Ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ δήλωσε: «Θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένας αγώνας που δε βλέπουμε συχνά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των αγοριών και αν γίνονταν περισσότερα τέτοια παιχνίδια, θα είχαμε καλύτερη ανάπτυξη στο ανδρικό βόλεϊ. Τα παιδιά και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

Νικήτρια ομάδα  αναδείχθηκε αυτή που έκανε τα λιγότερα λάθη στο τάι μπρέικ. Εμείς δεν σταθήκαμε τυχεροί και τα κάναμε όλα μαζεμένα στο 11-11 και μάλιστα σε ένα σημείο που είχαμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα από κάλυψη διαφοράς τεσσάρων πόντων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων και εύχομαι την Κυριακή να γίνει ένας εξ ίσου συναρπαστικός τελικός»

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Αναστασιάδης, Σδρούλιας, Πασχαλίδης, Χονδροδήμος, Αγκόλι, Λεμονής, Σκευοφύλαξ, Καπλάνης, Λημνιώτης, Βλότσος, Φιλιππίδης

*Ο ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ θα αντιμετωπίσει στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή στις 16.00 στο κλειστό του Αλμυρού την ομάδα του ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Last modified onSunday, 12 February 2017 01:19