noodles volos banner

Ήττα από τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα για τα κορίτσια της Νίκης Β.

Βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια παρουσιάστηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 3-1 σετ από τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Εθνικής της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα κορίτσια του Χρήστου Γαλαζούλα αγωνίστηκαν με διάθεση και πάλεψαν το παιχνίδι, όμως η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων και ο τραυματισμός της κεντρικής Ιωάννας Αυγερινού σε κομβικό σημείο του αγώνα συνετέλεσαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Νίκης Βόλου συμμετέχουν αρκετές ταλαντούχες αθλήτριες από το τμήμα κορασίδων που αποκτούν ενεργό ρόλο και θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της στο μέλλον.

Δικαιολογημένα παράπονα από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης έχουν οι γηπεδούχες, ο οποίος φάνηκε να μην ήταν σε "καλή μέρα".

Τα σετ: 21-25, 25-23, 16-25, 21-25

Διαιτητές: Κατσιούλης-Μαλλιαρά

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλαζούλας): Ντάιμου, Τσανακτσή, Λώλου, Νικολούλη, Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Αυγερινού, Πρασσά (L), Δόλγυρα (L), Μερκονιάν, Χαλκιά, Κονιστή.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Κοκκίνου Φ. (L), Γκόγκουρα, Μιχαλέ, Τσάκο, Αβελλά, Κοκκίνου Ε., Χρυσοβέργη, Ντιζέ, Νταφούλη Μ. (L), Νταφούλη Ε., Μήλιου, Κεραμίδα, Λυγούρα.

Last modified onSunday, 12 February 2017 01:05