noodles volos banner

Κλήση στην εθνική για τον Νίκο Ζουπάνη

Ακριβώς ένα μήνα μετά το τέλος των υποχρεώσεων της στο World League 2016 (όπου κατέλαβε την 3η θέση στο Final 4 της Φρανκφούρτης), η Εθνική ανδρών ετοιμάζεται να πιάσει και πάλι δουλειά, αυτή τη φορά εν όψει της προκριματικής διαδικασίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017. Εκεί η Εθνική θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, Ουκρανία, Μολδαβία σε δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν 16-18 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη και 22-25 Σεπτεμβρίου στην Αμβέρσα.

Ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι και ο Βολιώτης Νίκος Ζουπάνος, ο οποίος παίζει μπιτς βόλεϊ στην Αργώ ως μέλος της εθνικής ομάδος και βόλεϊ σάλας σε υψηλό επίπεδο, ενώ τη νέα χρονιά θα φοράει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Αυγούστου στην Ορεστιάδα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος έχει την ακόλουθη σύνθεση:
Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης
Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνι
Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει στο κλειστό της ακριτικής πόλης «Νίκος Σαμαράς» και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια καθώς το τριήμερο 19-21 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Λετονία, ενώ από τις 22 Αυγούστου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Θεσσαλονίκη.