noodles volos banner

Με μαντίλα σε αγώνα beach volley στο Ρίο!

Μπορεί οι Nada Meawad και η Doaa Eghobashy από την Αίγυπτο να χάσανε με 2-0 από τις Γερμανίδες Lundwik/Walkenhorst, ωστόσο η εμφάνισή τους και η μαντίλα που φόραγε η Doaa Eghobashy ήταν αυτά που κέρδισαν τις… εντυπώσεις.

Το beach volley ξεκίνησε εντυπωσιακά την παρουσία του στην παραλία της Κοπακαμπάνα… Εκεί όπου όλοι ζούνε και αναπνέουν για το βόλεϊ στην άμμο και που οι φωτογραφίες με τα καλλίγραμμα σώματα είναι εντυπωσιακές.

Ωστόσο εκτός από τα μικροσκοπικά μαγιό που ανεβάζουν την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη αυτό που κέρδισε κατά κράτος τις εντυπώσεις ήταν η εμφάνιση της ομάδας της Αιγύπτου.

Στο πλαίσιο του Δ Ομίλου του τουρνουά οι Meawad/Eghobashy αντιμετώπισαν τις Γερμανίδες Lundwik/Walkenhorst στο πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση.

Οι Meawad/Eghobashy φρόντισαν να παρουσιαστούν εμφανισιακά σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα που ορίζει το Ισλάμ, στο οποίο πιστεύει το 96% του πληθυσμού της Αιγύπτου και παρά την ήττα τους με 2-0 κατάφεραν να κερδίσουν τους φωτογραφικούς φακούς.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες συναθλήτριές τους ,οι Meawad/Eghobashy παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε φόρεσαν μακρυμάνικη φόρμα και κολάν που κάλυπτε όλο τους το σώμα, ενώ η Doaa Eghobashy μάλλον περισσότερο φανατική στο ισλάμ αγωνίστηκε φορώντας μαύρη μαντίλα!!!

Η μαντίλα νίκησε το beach volley και μέσω της Doaa Eghobashy έδειξε πως η θρησκεία- κόντρα στο Ολυμπιακό ιδεώδες -μπορεί να επιβληθεί…

πηγή: volleyplanet.gr

Last modified onMonday, 08 August 2016 14:39