noodles volos banner

Οχτάδα με το ομαδικό για την Κουτίδη στο Καζάν

Με την 8η θέση στον τελικό του Κόμπο, έκλεισε η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο 16ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, στην οποία μετέχει και η Βολιώτισσα Ευαγγελία Κουτίδη. Η ελληνική αποστολή άφησε με την παρουσία της στη διοργάνωση υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς αποτελείται στο σύνολό της από νέα κορίτσια, χωρίς πολλές εμπειρίες από μεγάλα αθλητικά «ραντεβού» , ενώ η συνολική συγκομιδή βαθμών και η κατάταξη της στα περισσότερα από τα αγωνίσματα κρίνονται ικανοποιητικές.

Η συνέχεια είναι ελπιδοφόρα γι’ αυτά τα κορίτσια, που μαζί με τους προπονητές τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες προετοιμάστηκαν σκληρά γι’ αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμα του και βαθμολογήθηκε με 86.6667 β. Για την Ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι Mαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη – Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα , Ευαγγελία Κουτίδη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Ιφιγένεια Δίπλα και Αθανασία Τσόλα.

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία, που συγκέντρωσε 98.3000 β. Ασημένια ήταν η Κίνα, με 96.2000 β. ενώ η Ιαπωνία ήταν χάλκινη Παγκόσμια πρωταθλήτρια και βαθμολογήθηκε με 93.8000 β.