noodles volos banner

Mε την Αυστρία στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες οι αδερφές Αλεξανδρή

 

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό των αθλητών στο Μπακού, όπου θα διεξαχθούν οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες. Τρεις αθλήτριες της αυστριακής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης τραυματίστηκαν σε ατύχημα με το λεωφορείο. Εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων ανακοίνωσε πως οι τρεις αθλητές (σ.σ. δεν ανέφερε φύλο ή άθλημα) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως οι σοβαρά τραυματίες είναι δύο. Η Ολυμπιακή επιτροπή της Αυστρίας ανακοίνωσε πως οι τρεις 15χρονες Βερένα Μπρέιτ, Βανέσα Σαχίνοβιτς και Λούνα Πάχερ παρασύρθηκαν από λεωφορείο, την ώρα που περπατούσαν. Η Σαχίνοβιτς έχει τραυματιστεί σοβαρά, έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και κακώσεις και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Η Πάχερ τραυματίστηκε στο χέρι και θα χρειαστεί να την παρακολουθήσουν οι γιατροί. Η Μπρέιτ ήταν η τυχερότερη από όλες, τα τραύματα της είναι επιπόλαια και αναπαύεται ήδη στο χωριό των αθλητών. Οι τρεις αθλήτριες θα επιστρέψουν στην Αυστρία με ειδική πτήση, συνοδευόμενες από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ.

Μέλη της 9μελούς ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης της Αυστρίας είναι και τρεις Ελληνίδες, οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή από το Βόλο. Οι 17χρονες Άννα-Μαρία, Ειρήνη και Βασιλική είχαν αποχωρήσει το 2012 απο τα εθνικά κλιμάκια, διαμαρτυρόμενες για αδικία εις βάρος τους από τις εθνικές προπονήτριες.

 

Last modified onThursday, 11 June 2015 19:34