noodles volos banner

Τα αποτελέσματα της Κυριακής για τη Β’ ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε με τέσσερις αναμετρήσεις το απόγευμα της Κυριακής (16/10), δύο για κάθε όμιλο, η δεύτερη αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ.

Σε ένα κακό και σκληρό παιχνίδι, ο Ελευθεριακός επικράτησε του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου, με σκορ 1-0. Αξίζει να αναφερθεί πως οι ιθύνοντες των φιλοξενουμένων έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι και δεν προστάτεψε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι το γεγονός πως ο προπονητής του Κενταύρου, Στέφανος Γώγος, πραγματοποίησε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, μία εκ των οποίων ήταν και του Πότσκα, που χτύπησε σοβαρά στο ζυγωματικό του, ύστερα από επικίνδυνη προβολή αντιπάλου του, με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται στη Λάρισα, όπου θα εγχειριστεί.

Στον Πλάτανο, οι Μυρμιδόνες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Αγία Άννα, με τους γηπεδούχους να έχουν τέσσερα (!) δοκάρια. Συγκεκριμένα, ο Χαλάτσης με κεφαλιά στο 25’, ο Νικηφοράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60’, ο Βέργας με προβολή στο 65’ και ξανά ο Νικηφοράκης με σουτ στο 78’ σημάδεψαν ισάριθμες φορές τα δοκάρια της εστίας της Αγίας Άννας, δείγμα της ανωτερότητας, αλλά και της ατυχίας της ομάδας του κ. Κατσιαμπέκη. Ο Παναγιώτης Μπούρχας με κεφαλιά στο 55’ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Πλατάνου, που ισοφαρίστηκε από τους νεαρούς του Νίκου Αθανασιάδη με κεφαλιά του Κωτούλα στο 85’.

Τέλος, στον Αλμυρό ο τοπικός Άθλος κέρδισε τον Αγροτικό Αϊδινίου, με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά πέτυχαν το πολυπόθητο τέρμα της νίκης, με τον Μπιρμπιλή στο 70’, που σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Το πρωινό παιχνίδι ανάμεσα σε Λεχώνια και Πανιώνιο έληξε ισόπαλο, με σκορ 2-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής για την Β' ΕΠΣΘ:

Β' ΕΠΣΘ/Α' όμιλος

ΑΕ Λεχωνίων Νηλέα-Πανιώνιος 2-2 (57’ Ρενάτο, 65’ αυτ. Μοσχούλιας-1’ Μοσχούλιαςς, 89’ πεν. Καραγιώργος)

Ελευθεριακός-Κένταυρος ΝΠ 1-0

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Μυρμιδόνες-Αγία Άννα 1-1 (55’ Π. Μπούρχας - 85’ Κωτούλας)

Άθλος-Αγροτικός Αϊδινίου 1-0 (70’ Μπιρμπίλης)

Last modified onSunday, 16 October 2016 21:46