noodles volos banner

Χορταστική ισοπαλία με 2-2 στα Λεχώνια

Ο Μαρούγκας κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Πανιώνιος Ο Μαρούγκας κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Πανιώνιος

Πολύ θέαμα επεφύλασσε ο αγώνας που έγινε το πρωί της Κυριακής ανάμεσα σε Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και Πανιώνιο στα Λεχώνια. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2, ενώ υπήρξαν και εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τις περισσότερες και πιο κλασικές να τις έχουν οι γηπεδούχοι του Άρη Γιαννούτσου.

Μόλις στο 1ο λεπτό με σέντρα-σουτ του Μοσχούλια έγινε το 0-1 για την ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη. Τα Λεχώνια αντέδρασαν, ωστόσο δεν ισοφάρισαν, αφού είχαν κεφαλιά του Μπικοράρου στο 4’, που έφυγε λίγο άουτ, και φάουλ στο δοκάρι του Κουβαρά στο 7’, ενώ στο 14’ ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Ρενάτο. Στο μισάωρο ο Πανιώνιος είχε κι αυτός ένα καλό σουτ του Βαΐτση, που πέρασε λίγο έξω.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία του Μπικοράρου και τελικά το 1-1 έγινε στο 57’ μετά από εξαιρετική κάθετη ανάμεσα στα δύο στόπερ του Κολιού και εύστοχο τελείωμα του Ρενάτο.

Τα Λεχώνια έκαναν την ανατροπή στο 65’, όταν ο Μοσχούλιας σημείωσε ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει σέντρα του Βαλαρούτσου (2-1).

Οι Πηλιορείτες είχαν τις ευκαιρίες για το 3-1 με κυριότερη του 69’, όταν από παράλληλη σέντρα του Ρενάτο σχεδόν πάνω στη γραμμή σούταρε άουτ ο Ξενάκης μπροστά σε κενή εστία. Είχε προηγηθεί το σουτ του Ρενάτο στο 51’, που έδιωξε σε κόρνερ ο Αλέξης και το σουτ του Βαλαρούτσου πάνω στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου στο 78’.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Πανιώνιος ανέβηκε αρκετά και μετά τις αξιόλογες φάσεις με Μαρούφ στο 80’, Μαρούγκα στο 81’ (μακρινό πλασέ λίγο άουτ) και Χατζηβασιλείου στο 85’ (μπλόκαρε ο Αϊδινής), ήρθε το 2-2 στο 89’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μαρούγκας μετά από από ασυνεννοησία του Αϊδινή και αμυντικού του και τσίμπημα της μπάλας από τον παίκτη των φιλοξενούμενων, που ανατράπηκε από τον αντίπαλο γκολκήπερ. Από την άσπρη βούλα εύστοχος ήταν ο Καραγιώργος, ενώ στο 92’ ο Χατζηβασιλείου αντί να τη σπάσει σε Μαρούγκα Καραγιώργο που ήταν μόνοι τους έκανε άστοχο σουτ.