noodles volos banner

Έκοψαν την πίτα τους Shinkyokushinkai KARATE Βόλου και Μαχητής

  • Published in Karate

Μέσα σε έναν πανέμορφο χώρο του πεντάστερου Ξενοδοχείου'' VALIS Resort and Spa'' στην Aγριά Βόλου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των δύο αδελφοποιημένων Συλλόγων, της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου και της Αγριάς “ο ΜΑΧΗΤΗΣ”. 

Η εκδήλωση άρχισε με εισαγωγή και ενημέρωση του δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη, ο οποίος, αφού τους καλωσόρισε όλους, συνέχισε με την ανασκόπηση και ιστορική διαδρομή των δύο Συλλόγων που ίδρυσε ο ίδιος το 1985 (η Ακαδημία) και το 1992 (ο Μαχητής), ενώ ανέφερε όλους τους εκπαιδευτές-μαθητές του που προσέφεραν στον Σύλλογο της Αγριάς μέχρι το 2016, τους αδελφούς Μπαμπαλίσα, τον Ευαγγελιδάκη Γιώργο, τον Τσιάρα Δημήτρη, τον Χονδρό Χάρη, τη Φιλιπόνη Μαρία και τη Κοσμίδου Βίκυ και τελευταία τον προπονητή της ΓΓΑ και απόφοιτο πτυχιούχο των ΤΕΦΑΑ Κρίσιλα Ιωάννη, πρωταθλητή του Sport ΚΑΡΑΤΕ και μαθητή του από την παιδική ηλικία των 5 ετών, ο οποίος ανέλαβε και την τεχνική καθοδήγηση και διδασκαλία.

Επίσης ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτές που βοήθησαν στη διδασκαλία κατά την απουσία του και αποθεραπεία του με την πρόσφατη επέμβαση του. Μεταξύ άλλων ιδιαίτερα τον εκπαιδευτή Δεληγιάννη Νικόλαο, Παϊτήρη Παναγιώτη, Καρακώστα Ιωάννη, Χονδρό Χάρη και Γεραμπίνη Ευάγγελο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του «ΜΑΧΗΤΗΣ» Κορομηνάς Θεόδωρος, ο οποίος καλωσόρισε με τη σειρά του όλους τους παρευρισκόμενους και έκανε μια ανασκόπηση την δραστηριοτήτων για το 2016.

Αμέσως μετά ο πατήρ Βαρνάβας ευλόγησε τις πίτες των δύο συλλόγων και τις έκοψε  μαζί με τους δυο προπονητές, τον πρόεδρο της Αγριάς, τα μέλη Κρίσιλα Κατερίνα και Κρίσιλα Παναγιώτη καθώς και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου.

Ο προπονητής της Αγριάς, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα στο ΚΑΡΑΤΕ Κρίσιλας Ιωάννης, προχώρησε στις βραβεύσεις των αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2015 -2016 και αναφέρθηκε στις επόμενες δραστηριότητες και συμμετοχές του Συλλόγου.

Οι αθλητές του Συλλόγου της Αγριάς που βραβεύθηκαν ήταν οι Αγαθουλέσης Θεόδωρος, Παπαρίζος Ιωάννης, Ιατροπούλου Κασσιανή, Ιατροπούλου Βάρβαρα, Κορομηνάς Κωνσταντίνος, Κορομηνά Αφροδίτη, Παπαδόπουλου Αναστασία, Κουτρώτσιος Χρήστος, Σταθαράκος Σταμάτης, Σουλικιά Κωνσταντίνα και Πορλουτζής Παναγιώτης.

Ο Γιώργος Κοσμίδης, αφού ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους στους δύο Συλλόγους, ευχαρίστησε έναν-έναν τους επίσημους καλεσμένους για την παρουσία τους αλλά και για τη στήριξη και βοήθεια τους στο κοινωνικό έργο και τη μεγάλη προσφορά στον τοπικό Αθλητισμό των δυο Συλλόγων.

Οι επίσημοι καλεσμένοι, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κίτσιος Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου κ. Μουλάς Γεώργιος και ο πρώην Δήμαρχος και πρώην Βουλευτής κ. Αλέκος Βούλγαρης απηύθυναν θερμό χαιρετισμό, παροτρύνοντας τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων να συνεχίσουν το έργο τους, έχοντας πάντα τη στήριξη της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εκτός όμως των επίσημων, ο Γιώργος Κοσμίδης ευχαρίστησε τον επιχειρηματία Σιούρα Νικόλαο για τις πολλές χορηγίες στον Σύλλογο και στην Ένωση, τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου και της Ένωσης Φάνη Μπέκα για την πολύτιμη στήριξη του σ’ όλες τις δικαστικές περιπέτειες του Συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια.

Επίσης τους ιατρούς Μαναβέλα Ευάγγελο, Μαλινδρέτο Παύλο, Αναγνώστου Μαρία και Ζώη Μπαλαμάτση για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια τους στις διοργανώσεις και αγώνες των Συλλόγων.

Στη συνέχεια η Βίκυ Κοσμίδου ανακοίνωσε τους πρωταθλητές της Ακαδημίας SHINKYOKUSHINKAI που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου και της Ένωσης Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI Αλέκος Βούλγαρης απένειμε σε όλους τους διακριθέντες τιμητικές πλακέτες, μετάλλια και διπλώματα.

Αμέτρητοι οι μικροί αθλητές που βραβεύτηκαν με ξεχωριστή μνεία και αναφορά στον Σιούρα Βίκτωρα, που διακρίθηκε και κατέκτησε αργυρό μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση καθώς και στους Τζάλλα Μιχάλη, Μαρία Γεωργαλή, Φωτίου Νικόλαο και Δημητρίου Αναστασία που συμμετείχαν σε διεθνή πρωταθλήματα και πραγματοποιώντας μια αξιόλογη εμφάνιση πρόβαλαν τον σύλλογο.

Βραβεύθηκαν και οι αθλητές που συμμετείχαν στους επίσημους εγχώριους αγώνες και είναι οι Μυτιλιός Ανδρέας, Μυτιλιός Κωνσταντίνος, Μαγαλιός Αθανάσιος, Καρακασιλιώτη Αικατερίνη, Πελεκάνος Κωνσταντίνος, Στύλλος Αστέριος, Παπαθεολόγου Μερόπη, Γαϊτανίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μαλινδρέτου Ιωάννα, Μαλινδρέτου Βασιλική, Κουφογιώργου Αναστασία, Παπαδόπουλος Ευάγγελος, Βερούση Αργυρώ-Μελίνα, Καραγιαννοπούλου Ελένη, Πατρίκος Δημήτριος, Καραλή Ιωάννη, Μπουντούκος Θεόδωρος, Τσακρή Ελεονώρα, Παπανικολάου Αντώνιος, Χατζηγεωργίου Ιωάννης, Σκριμπώνης Ευστάθιος, Ζυγούρης Ευστάθιος, Κουμπαράκη Ζωή, Βουλτσιάδου Άννα, Κωτούλας Θεόδωρος, Πρασσάς Απόστολος, Φωτίου Μάρκος, Ντάβρας Δημήτριος, Κουτσιαρή Άγγελο, Μιχαηλίδη Ελπίδα, Τζατζάκη Κων/νο, Αγρέβη Μαρία-Γεωργία, Κράλλη Ελένη, Μέγγουρας Αθανάσιος, Κράλλη Αλέξανδρος, Τσιάνος Γεώργιος, Βαούτης Ιωάννης, Μπουντούκου Βασιλική.

Η μεγάλη αυτή εκδήλωση είχε όμως και όμορφες εκπλήξεις , που έδωσαν μια ξεχωριστή διάσταση. Οι διοικήσεις των δυο Συλλόγων βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να διαθέσουν δωρεάν 121 δώρα, χωρίς λαχειοφόρο, που ήταν προσφορές και χορηγίες της τοπικής αγοράς του Βόλου, της Ν. Ιωνίας, της Μακρυνίτσας και της Αγριάς στους 250 παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές των δυο συλλόγων. Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια και χώρο.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων ευχαριστούν θερμά όλους τους τοπικούς χορηγούς για την ευγενή προσφορά τους, τους κ.κ. Μποτσιβάλη Παναγιώτη και Γεώργιο για την προσφορά της πίτας των δύο Συλλόγων, για το άριστο σέρβις και κάθε ευκολία και εξυπηρέτηση, προκειμένου να έχει επιτυχία η εκδήλωση.

Ευχαριστούν θερμά τη Μένη Θεοδώρου, υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του Ξενοδοχείου Valis Resort καθώς και την αθλήτρια Ευαγγελία Σγαρδώνη της Ακαδημίας SHINKYOKUSHINKAI, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου για τη συγκέντρωση 110 δώρων από την τοπική αγορά του Βόλου, της Ν. Ιωνίας, της Αγριάς και της Μακρυνίτσας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο των συλλόγων Βασίλη Καραουλάνη για την προσφορά του μεγάλου δώρου, που ήταν η δωρεάν διαμονή με τρεις διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο Karaoulanis Beach στον Άγιο Ιωάννη-Παπά Νερό, ενός τετράκλινου δωματίου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το οποίο κέρδισε ο Πρωτάρχης του Λ.Σ. κ. Ανδριάνης Χρήστος. Την μονοήμερη διανυκτέρευση στη Μακρυνίτσα προσφορά του ''Αρχοντικού Κοίλια'' κέρδισε ο αθλητής του Συλλόγου Βόλου Μαγαλιός Αθανάσιος.

Το φλουρί από τον Σύλλογο Βόλου κέρδισε η μικρή αθλήτρια Ανδριάνη Κάτια, ενώ από τον Σύλλογο Αγριάς η αθλήτρια Παπαδοπούλου Αναστασία και τα οποία αντιστοιχούν σε ένα ζευγάρι γάντια. Το φλουρί των συνοδών κέρδισε η Κορομηνά Χρύσα και αντιστοιχεί σε ένα 50' spa προσφορά του Ξενοδοχείου.