noodles volos banner

Τιμήθηκαν Βολιώτες κωπηλάτες από την Ελληνική Ομοσπονδία

 

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2014 βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε μια ζεστή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μεταξύ αυτών και Βολιώτες κωπηλάτες, όπως οι Χρηστομάνος, Λεμονάς και Παπασακελλαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο διευθυντή αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Μάκης Τσολακίδης, ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Γ. Μαραγκουδάκης, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ, εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας, εκπρόσωποι ομοσπονδιών , μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ, γονείς και φίλοι των αθλητών κ.ά.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς τόνισε μεταξύ άλλων: «Συνολικά τη χρονιά που πέρασε οι αθλητές μας πέτυχαν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα μία πρώτη, δύο δεύτερες, μία Τρίτη, μία τέταρτη, δύο πέμπτες και πέντε έκτες θέσεις, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων μία δεύτερη θέση, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μία πρώτη και μία δεύτερη θέση και στα Παγκόσμια Κύπελλα μία πρώτη και μία τρίτη. Τα παραπάνω αποτελέσματα επετεύχθησαν χάρις στις πολύ μεγάλες προσπάθειες των αθλητών μας αλλά και των προπονητών των εθνικών ομάδων κ.κ. Τζιοβάνη Ποστιλιόνε επικεφαλής και Α. Αθανασιάδη, Χ. Βλασταρίδη, Κ. Κοντομανώλη και Α. Παλαιοπάνο τους οποίους και ευχαριστούμε για τις πολλές ημέρες που ζουν μακριά από τα σπίτια τους και τις ατελείωτες ώρες καθημερινής δουλειάς που προσφέρουν για να μπορέσει το άθλημα να έχει υψηλούς στόχους".

Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι:

Γ.Κόνσολας-Σ.Γιάνναρος-Π.Μαγδανής-Λ.Κόνσολας (1η Παγκόσμια νίκη)

Κ.Νικολαίδου (2η Παγκόσμια νίκη σε τρεις διοργανώσεις και 1η Ευρωπαική νίκη)

Γ.Χρήστου-Γ.Τζιάλλας-Γ.Τσίλης-Δ.Αγγελόπουλος (6η Παγκόσμια νίκη)

Α.Αγγελοπούλου (2η νίκη στους Ολυμπιακούς νεότητας)

Κ.Χρηστομάνος-Α.Λαμπρίδης (5η Παγκόσμια νίκη)

Δ.Αγγελόπουλος (5η Παγκόσμια νίκη)

Α.Τσιάβου-Μ.Πέργουλη (6η Παγκόσμια νίκη)

Κ.Ζέρβα-Α.Αγγελοπούλου (3η Παγκόσμια νίκη)

Σ.Ασουμανάκη (4η Παγκόσμια νίκη)

Χ.Αθανασίου-Κ.Λεμονάς-Γ.Παπασακελλαρίου-Ν.Βλάχος (5η Παγκόσμια)

Ν.Κακούρης-Θ.Καραμήτρος (6η Παγκόσμια θέση)

Ι.Πέτρου-Σ.Ντουσκος (6η Παγκόσμια θέση)

Λ. Κόνσολας-Σ.Γιάνναρος (1η Παγκόσμια θέση)

ΝΟΙ (Πολυνίκης και πρωταθλητής Ελλάδας)

Ειδικές βραβεύσεις έγιναν στο πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο για την πολύτιμη στήριξή του στο άθλημα της Κωπηλασίας, στη Εθνική Τράπεζα για την σημαντική στήριξη που παρέχει στην Εθνική ομάδα και στο ΑΣΑΕΔ για την μακρόχρονη και ουσιαστική στήριξή του στους επίλεκτους στρατευμένους κωπηλάτες της Εθνικής ομάδας. 

 

Last modified onWednesday, 01 April 2015 09:17