noodles volos banner

Επιτυχίες του OEANAB στους αγώνες αξιολόγησης εθνικής ομάδας

Επιτυχίες για τα κουπιά του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και στο 2ο αγώνα αξιολόγησης της εθνικής ομάδας κωπηλασίας, το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Στον αγώνα αυτό και στα αγωνίσματα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου και του ατομικού σκιφ, συμμετείχαν αθλητές που ανήκουν στην κατηγορία των Εφήβων.

Συγκεκριμένα οι αθλητές, Παπασακελλαρίου Γιώργος (5ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2014), και Καλανδαρίδης Γιάννης (πρωταθλητής Ελλάδος 2014), διακρίθηκαν τερματίζοντας στην 1η θέση, στην Δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, σε όλες τις αναμετρήσεις που έγιναν, όχι μόνο στα πληρώματα της κατηγορίας των Εφήβων στην οποία ανήκουν οι αθλητές , αλλά σε όλες τις κατηγορίες, ακόμη και στη μεγαλύτερη, αυτή των Ανδρών και τερμάτισαν δεύτεροι, στο αγώνισμα της Τετρακώπου -στο οποίο συμμετείχαν - πίσω από το Ολυμπιακό πλήρωμα της Εθνικής Ομάδας.

Να επισημάνουμε ότι και οι δύο αθλητές προπονούνται ήδη με την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας συμμετέχοντας στα κοινόβια, προκειμένου να αγωνιστούν στους διεθνείς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Πιεντελούκο της Ιταλίας, παραμονές και ανήμερα του Πάσχα, ενώ οι προσπάθειες και των δύο αθλητών θα συνεχίζονται προκειμένου να επιλεγούν από τον Ιταλό προπονητή της εθνικής ομάδας και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα γίνει φέτος τον Αύγουστο στο Ρίο της Βραζιλίας.

Επίσης οι Κουκουτής Βασίλης και Ψαρρός Παναγιώτης στο αγώνισμα του ατομικού σκιφ Εφήβων κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του αγώνα και την 2η και 4η θέση κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας του αγώνα αξιολόγησης δίνοντας στον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. μία αξιόλογη παρουσία. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και το 2ο πλήρωμα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο αγώνισμα της Δικώπου άνευ πηδαλιούχου Εφήβων, με τους αθλητές Τσίρτογλου Γιώργο και Νικολαϊδη Κώστα με πολύ δυνατές κούρσες και μαχητικό προφίλ.

Όλοι οι αθλητές της κωπηλασίας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. προπονούνται εντατικά παρά τις κακές καιρικές συνθήκες στα πλαίσια προετοιμασίας για το 81ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17 έως 19 Απριλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά Μαραθώνα.