noodles volos banner

Φινάλε στο πρωτάθλημα με 11 βαθμούς

  • Published in Handball

Με ήττα αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα ο Κένταυρος Αγριάς, 22-24 από τον Έσπερο Καλλιθέας. Το παιχνίδι κύλησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 20ό λεπτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του α' μέρους, τα λάθη και η αστοχία στην τελική προσπάθεια, από τη μεριά των παικτών του Κενταύρου, έδωσαν το δικαίωμα στον Έσπερο να πάει στο ημίχρονο με 8-11. Η διαφορά ανέβηκε στα 7 τέρματα στο 35ο λεπτό (8-15), οι νεαροί αθλητές του Κενταύρου αντέδρασαν και μείωσαν σε 14-16, όμως δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο. Η ήττα αυτή έφερε την ομάδα της Μαγνησίας στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και έτσι ο Κένταυρος παραμένει στη κατηγορία και συνεχίζει και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Στα πλέι οφ ανόδου θα παίξουν οι Άρης Νίκαιας, Σεριφάτο Αιγίου, Ο.Φ.Ν. Ιωνίας και ΓΑΣ Καματερού, ενώ από τον όμιλο υποβιβάστηκαν στη Β' Εθνική η Φθία Λαμίας και ο Τελαμώνας Σαλαμίνας.

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Μακρής Χρ., Κρατήρας (2), Αρβανιτίδης (3), Μάνο, Μακρής, Καρανάσιος, Αστέρης (3), Σκετόπουλος (4), Ασαρίδης (5), Κοντογιώργης, Ζωναρόπουλος (2), Νούλης (1), Μιμίκος (2), Μιχαηλίδης. 
Έσπερος Καλλιθέας: Φωτόπουλος, Ψαρρός (2), Παπαδημητρίου (1), Πανταζής (1), Μπακαβέλος, Πριόβολος (12), Καραμαγκέλας (2), Χάρος - Μπέης (1), Ρηγανάκος (1), Γραμματικόπουλος (4).

jklsdfjksfdmk