noodles volos banner

Σημαντική νίκη για τον Κένταυρο

  • Published in Handball

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, για το 2015, ο Κένταυρος Αγριάς, καθώς το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου κέρδισε το Σεριφάτο Αιγίου με σκορ 22-19. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ικανοποίησε τους αρκετούς φίλους του αθλήματος που βρεθήκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ Βόλου.

Η ομάδα του Αιγίου, που αγωνίσθηκε χωρίς τον Στόσιτς, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το 15ο λεπτό. Ο Κένταυρος, με όπλο του για άλλη μια φορά την άμυνα, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου και να πάρει διαφορά τριών τερμάτων με τη λήξη του (11-8). 
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό. Οι παίκτες όμως του Κενταύρου, αρκετά ψυχωμένοι κατάφερναν να έχουν πάντα λύσεις επιθετικά και έτσι η διαφορά έφθασε στα 4 τέρματα στο 50ό λεπτό (18-14). Το Σεριφάτο έκανε την αντεπίθεση του και μείωσε σε 19-17 στο 56ο. Οι γηπεδούχοι όμως φανήκαν αρκετά ψύχραιμοι στα τελεταία λεπτά και πήραν άξια τη νίκη με σκορ 22-19. 
Με την νίκη αυτή η ομάδα της Μαγνησίας έφθασε στους 7 βαθμούς και ξέφυγε και άλλο από την ζώνη υποβιβασμού. Η νίκη μάλιστα αυτή ήρθε χρονικά στην πιο κατάλληλη στιγμή, για να αναπτερώσει το ηθικό όλων στην ομάδα.

Συνθέσεις:
Κένταυρος Αγριάς: Σαμαράς, Κρατήρας, Αστέρης (1), Μάνο, Μακρής (1), Κεφαλάς, Αρβανιτίδης, Λοίζου (1), Καραπαναγιωτίδης, Καρανάσιος (3), Ασαρίδης (4), Ζωναρόπουλος (7), Νούλης (1), Μιμίκος (4), Μιχαηλίδης, Κοντογιώργης. 
Σεριφάτο Αιγίου: Τσουρέκης, Δημητρουλόπουλος (8), Ζάτσε (4), Αλεξόπουλος, Γκιώνης (1), Βύρλος, Διαμαντόπουλος, Κολοκυθάς, Στόσιτς, Αναστασέλος, Χατζηκωνσταντίνου, Γιαννόπουλος (2), Γιούπης (2), Νικολόπουλος, Βύρλος Δ. (2).