noodles volos banner

Κάλεσμα του Κενταύρου για τον αγώνα με Σεριφάτο

  • Published in Handball

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει σήμερα στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του β΄ γύρου  του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, την ομάδα του Σεριφάτου Αιγίου.

Ο Κένταυρος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας συλλέξει 5 βαθμούς που τον φέρνουν  στην 8η θέση της βαθμολογίας. Η ανανεωμένη ομάδα της Μαγνησίας κάνει τη φετινή χρονιά μια σημαντική προσπάθεια για να μπορέσει να παραμείνει στη κατηγορία και μέχρι τώρα βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας, που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού.  Όλοι στο Κένταυρο γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το σημερινό απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Σεριφάτου.

Η ομάδα του Αιγίου  έχει σαν στόχο τη συμμετοχή στην 4άδα των play off ανόδου, βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, έρχεται όμως να αγωνιστεί στο  Βόλο μετά από τρεις συνεχόμενες  ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν την μάχη για τους βαθμούς.  Το Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς καλεί όλους τους φίλους της ομάδας και του αθλήματος να τη συμπαρασταθούν   στο σημερινό δύσκολο και κρίσιμο αγώνα που δίνει με την ομάδα του Αιγίου. 

Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου που κάνει ο Κένταυρος Αγριάς, τα έσοδα της οποίας προορίζονται για την οικονομική ενίσχυση της Παιδικής ομάδας του συλλόγου, που θα συμμετέχει στο Τουρνουά Handball Climax, 3 - 6 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.