noodles volos banner

Σημαντική εμπειρία για αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς σε τουρνουά μπιτς χάντμπολ

  • Published in Handball

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς στο τουρνουά Beach Handball, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5 - 6 Ιουλίου στην παραλία της Λούτσας Πρεβέζης. Το τουρνουά ήταν στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, ενώ στη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας στο Beach Handball. 

Οι νεαρές αθλήτριες του Κενταύρου, με ελάχιστες αγωνιστικές εμπειρίες στο συγκεκριμένο άθλημα, άφησαν καλές εντυπώσεις στη πρώτη τους φετινή συμμετοχή σε τουρνουά Beach handball. Αγωνίσθηκαν με τις ομάδες SPARTACUS - GOALBET και Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που συμμετείχαν επίσης στο τουρνουά. Μπορεί να γνώρισαν ισάριθμες ήττες, τα πήγαν όμως περίφημα για πρώτη φορά. Μεγάλη αγωνιστική εμπειρία ήταν ο φιλικός αγώνας με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών του Beach Handball, που συμμετείχε στο τουρνουά εκτός συναγωνισμού, για προετοιμασία. 
Μάλιστα η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς συμμετείχε και στον πρώτο κύπελλο Ελλάδος του Beach Handball, που πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονική περίοδο, μαζί με την ομάδα του Α.Ο.Α. Καστοριάς, από την οποία γνώρισε την ήττα στον τελικό της διοργάνωσης, με 2 - 0 σετ παλεύοντας με σθένος, ιδίως στο 2ο σετ όπου ήταν μπροστά στο σκορ, μέχρι τα μισά του σετ.

Η αποστολή του Κενταύρου αποτελούνταν από τις: Αδάμου Ελευθερία, Βλάχου Μαρία, Μαργαρίτη Σοφία, Παπαδοπούλου Αποστολία, Σισμανίδου Θένια και Χατζή Στέλλα.