noodles volos banner

Πετυχημένη η παρουσία των παίδων του Κενταύρου Αγριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χάντμπολ

  • Published in Handball

Επιτυχής κρίνεται  η παρουσία της ομάδας Παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Παμπαίδων, που διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Αργολίδα, από το σύλλογο του Διομήδη Άργους. 

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στον αγωνιστικό τομέα είχε ως απολογισμό δύο νίκες και πέντε ήττες και την κατάκτηση της 17ης θέσης στην τελική κατάταξη, (ίδια με την περσινή). Παρουσίασε σε γενικές γραμμές ένα αγωνιστικό και με πολύ καλή φυσική κατάσταση σύνολο, σε όλους τους αγώνες, ακόμα και σε αυτούς που έχασε. Είναι χαρακτηριστικό πως η μεγαλύτερη σε εύρος ήττα ήρθε με την ομάδα της Κέρκυρας (9 τέρματα), ενώ όλους τους υπόλοιπους αγώνες τους πάλεψε μέχρι τέλους, δείχνοντας πως η ομάδα μας, παρά την έλλειψη αγωνιστικών παραστάσεων, δεν έχει μεγάλη απόσταση από τις ομάδες της πρώτης 10άδας. Είναι χαρακτηριστικό πως οι 3 ομάδες που συμμετείχαν στον όμιλό μας (Φοίβος Συκεών, ΔΙΚΕΑΣ, Φαίακας) κατέλαβαν θέσεις στη πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης.

Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Αθανασαράκη έδειξαν πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι 11 από τους 13 αθλητές της αποστολής σκόραραν. Έτσι μετά τη φουρνιά του εφηβικού. που έχει ήδη δώσει 4 παίκτες στην ανδρική ομάδα, τη φουρνιά των Παίδων που μπήκε φέτος στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ακολουθεί ακόμα μία φουρνιά αξιόλογων αθλητών, που θα αποτελεί το μελλοντικό φυτώριο της ανδρικής ομάδας  του Κενταύρου Αγριάς, που στόχο έχει να μείνει και να καταξιωθεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στη διοργάνωση είναι: 
Bitola (FYROM) - Κένταυρος Αγριάς 23 - 19
Κένταυρος Αγριάς - ΔΙΚΕΑΣ        17 - 24
Φαίακας Κέρκυρας - Κένταυρος Αγριάς  24 - 15
Κένταυρος Αγριάς - Φοίβος Συκεών   17 - 14
Κένταυρος Αγριάς - Φίλιππος Βεροίας (2)   20 - 23
Ορμή Λουξ Πάτρα   - Κένταυρος Αγριάς   16 - 24
Κένταυρος Αγριάς - Α.Ο. Πολιτεία     25 - 26

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε  πως η ομάδα του Κενταύρου ήταν η ομάδα που δέχθηκε τις λιγότερες δίλεπτες αποβολές και από τις 21 ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά.  Τέσσερις δίλεπτες αποβολές στους 7 αγώνες που έδωσε. 
Η αποστολή του Κενταύρου Αγριάς αποτελούταν από τους παρακάτω αθλητές: Μηλιόρδος Δημήτρης, Χιώτης Κώστας, Αμυγδαλιάς Ζαχαρίας, Δουλάς Γιάννης, Δεμελής Δημήτρης. Καραντάκος Θανάσης, Καραόλιας Γιάννης, Κωνσταντέλιας Κώστας, Μακρής Ιωάννης, Σταμάτης Βασίλης, Φώτος Δημήτρης, Χαλκιάς Θανάσης, Χούστης Σπύρος.