noodles volos banner

Ελευθερόπουλος: «Οι παίκτες μου είναι παλληκάρια»

 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος για τους παίκτες του, μετά την αναμέτρηση και το μεγάλο διπλό στις Σέρρες, απέναντι στον Εθνικό, που έδιωξε το άγχος και χάρισε στους ερυθρόλευκους τη δεύτερη θέση.

«Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών. Είχα πλήρη επίγνωση για τον κ. Αλεξίου τι πρεσβεύει σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Θεωρώ ότι αν υπήρχε κι άλλος χρόνος στο πρωτάθλημα  ο Εθνικός θα μπορούσε να σωθεί.

Δεκατέσσερα παιχνίδια έχουμε παίξει από τη μέρα που ήρθα και τα παιδιά έχουν κάνει έντεκα νίκες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Είναι παλληκάρια, γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά στην προπόνηση. Κατάλαβαν ότι πρέπει να δείξουν στο γήπεδο το τι αξίζουν και να παίξουμε εκεί που αξίζουμε. Πολλά από αυτά τα παιδιά που δουλεύω, αξίζουν να είναι στη Super League. Είδαμε ότι είναι δύσκολο στη Football League να κερδίσεις. Πρέπει να ματώσεις. Δεν την ήξερα καλά τη Football League, τώρα την έμαθα. Σας το είχα πει. Με υπερπροσπάθεια μπαίνει η ομάδα στα πλέι οφ και με μία μεγάλη ανατροπή. Αυτό της αξίζει. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε για να δείξουμε αυτό που αξίζουμε και στα πλέι οφ. Αυτή η πόλη αξίζει να έχει μια ομάδα στα πλέι οφ». 

 

Last modified onSaturday, 28 March 2015 17:32