noodles volos banner

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα...

Δεν κέρδισε όπως στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Τυρνάβου. Έτσι, διατηρήθηκε στην 3η θέση και αύξησε στους δύο πόντους τη διαφορά από την τέταρτη Ζάκυνθο.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης χθες στο Αλκαζάρ, σε σχέση με άλλες αναμετρήσεις. Κράτησαν πολύ καλά στην άμυνα, όμως δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί στις επιθέσεις τους. Για ακόμη μία φορά δεν δέχθηκαν γκολ. Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, η αμυντική λειτουργία είναι αυτή που έχει δώσει βαθμούς το τελευταίο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δέκα παιχνίδια με Παντέλη και Κούτση στον πάγκο, ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν μόνο σε δύο αγώνες. Αντιθέτως, στα δέκα παιχνίδια με τον Ελευθερόπουλο, η επίδοση αυτή σημειώθηκε έξι φορές, εκ των οποίων οι τέσσερις συνεχόμενες στα πιο πρόσφατα ματς! Έλειψε όμως η καλή τελική πάσα ώστε να βγει η βολιώτικη ομάδα με αξιώσεις σε πολλές περιπτώσεις στην επίθεση και να σκοράρει.
Ωστόσο, ο βαθμός στο Αλκαζάρ δεν είναι κακός. Ίσα ίσα θεωρείται πολύ θετικό αποτέλεσμα που αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στο -5 από τη δεύτερη Λαμία (κι ενώ εκκρεμεί απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών ή μη στη νομάδα της Φθιώτιδας) και στο +2 από τη Ζάκυνθο, στο +3 από τη Λάρισα. Δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του (ούτε η Λαμία), όμως έχει το ευνοϊκότερο πρόγραμμα μέχρι τη λήξη χωρίς ντέρμπι σε αντίθεση με τους άλλους διεκδικητές της τριάδας. Ακολουθούν δύο ματς στο ΕΑΚ, με τον Αιγινιακό και τον ουραγό Φωκικό και μοναδικός στόχος οι έξι βαθμοί που θα φέρουν πιο κοντά τα πλέι οφ...

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την είσοδο στα πλέι οφ:
ΗΡΑΚΛΗΣ (
51 βαθμοί): Με Ζάκυνθο εκτός, Λαμία εκτός, Απόλλωνα εντός, Αγροτικό Αστέρα εκτός, Λάρισα εντός.
ΛΑΜΙΑ (41 βαθμοί): Με Τύρναβο εκτός, Ηρακλή εντός, Αιγινιακό εκτός, Απόλλωνα εντός, ρεπό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (36 βαθμοί): Με Αιγινιακό εντός, ρεπό, Φωκικό εντός, Εθνικό Σερρών εκτός, Αναγ. Καρδίτσας εκτός.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (34 βαθμοί): Με Ηρακλή εντός, Απόλλωνα εκτός, Αγρ. Αστέρα εντός, Λάρισα εκτός, Πιερικό εντός.
ΛΑΡΙΣΑ (33 βαθμοί): Με Φωκικό εκτός, Εθνικό Σερρών εντός, Αναγ. Καρδίτσας εκτός, Ζάκυνθο εντός, Ηρακλή εκτός.