noodles volos banner

Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο με μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ

Το πρώτο μέρος της κόντρας ανάμεσα σε Βόλο και Λάρισα, παίχτηκε ανάμεσα στις ομάδες Νέων των δυο συλλόγων στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, το πρωί του Σαββάτου. Μεγάλη νίκη πανηγύρισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θωμά Μακρή κερδίζοντας με 2-0 την ΑΕΛ και έξασφαλίζοντας πλέον διαφορά οκτώ βαθμών από τη δεύτερη θέση, όπου τους ακολουθεί η ομάδα της Λάρισας. Παίζοντας με πάθος και δείχνοντας από την αρχή οτι ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, οι ερυθρόλευκοι πήραν σχεδόν εύκολα τους τρεις βαθμούς και μάλιστα αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν δώσει και διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. 

Παρουσία αρκετών οπαδών του Ολυμπιακού που βοήθησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, το συγκρότημα των Νέων έδειξε τον δρόμο στην πρώτη ομάδα για τον αυριανό "τελικό" του Αλκαζάρ. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και με πάθος στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Καψιώτη στο 20' μετά από κόρνερ του Αλεξανδρή. Ακολούθησε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Ντινόπουλο, που σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Λάρισας, καθυστέρησε χαρακτηριστικά να τελειώσει τη φάση και τον πρόλαβε αμυντικός. 

Το 2-0 τελικά ήρθε στο 57' από τον Σκοπελίτη. Ο παίκτης του Ολυμπιακού ανατράπηκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά προσωρινά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λάρισας. Στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα ψύχραιμα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά μετά από φάουλ που εκτελέστηκε γρήγορα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, βγήκε ολομόναχος απέναντι από τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων ο Γκίνης, αλλά με κακό τελείωμα έστειλε την μπάλα συστημένη στα χέρια του τερματοφύλακα. 

Η Λάρισα δεν απείλησε καθόλου και είχε στο ενεργητικό της μόνο μερικά μακρινά σουτ. Η επιτυχία επί της Λάρισας που φέρνει τον Ολυμπιακό οκτώ βαθμούς διαφορά μπροστά, πανηγυρίστηκε από παίκτες και τεχνική ηγεσία μετά το τέλος του ματς, ενώ και οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά τον Θωμά Μακρή και τους παίκτες του. 

 

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καλιακούδας, Βλαχόπουλος, Καψιώτης, Δημητριάδης, Κεσίδης, Γκίνης, Μπούσι, Αραπίτσας, Αλεξανδρής, Σκοπελίτης (86’ Χασιώτης), Ντινόπουλος (83’ Αλαμάνης)

 

Last modified onSaturday, 21 February 2015 18:47