noodles volos banner

Μοναδική επιλογή η νίκη

 

Μόνο νίκη θέλει στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, που υποδέχεται την ΑΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Football League. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την ομάδα της Λάρισας στις 18.00 στο γήπεδο τους και αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να "κλείσουν τις πληγές" από το άσχημο ξεκίνημα, να σκορπίσουν ξανά ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων και να αρχίσουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος από την κορυφή.
Η Λάρισα με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Θωμά Γράφα, θα παραταχθεί με στόχο να "κλέψει" κάτι από το παιχνίδι. Οι άσχημες αναμνήσεις της από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Βολιώτικη ομάδα, είναι ακόμα νωπές και η Λάρισα έρχεται με στόχο να πάρει την εκδίκηση της.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του, θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα διατηρήσει την γκρίνια και το κλίμα αμφισβήτησης.
Με Ρόκα και Καρρά η αποστολή
Μόνο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Νίκου Παντέλη για το ντέρμπι με τη Λάρισα. Αντίθετα στην αποστολή που ανακοίνωσε το Σάββατο ο έμπειρος τεχνικός βρίσκονται για πρώτη φορά τα ονόματα των Ρόκα και Καρρά. Κανονικά επιστρέφει στη δράση και ο Κορνελάτος που διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.
Αναλυτικά οι 19 επιλογές του Νίκου Παντέλη είναι οι εξής παίκτες: Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Πινάρες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κασμερίδης, Κεσίδης, Κολίτσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ρόκας, Χιντζίδης, Θέος.
Με απουσίες η Λάρισα
Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο ντέρμπι στο ΕΑΚ, η ομάδα της Λάρισας. Ο Θωμάς Γράφας δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Σίμο Φορνέρ και τους Ηλία Αναστασάκο, Δημήτρη Σουάνη, που είναι ανέτοιμοι, αλλά και τους Κουρτεσιώτη, Μάινθ, Εσπίν, Καστέλς, Δεινόπαπα, Τσεμπερίδη και Γκούρτσα. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Ζοφρί Ντερνίς.
Στην αποστολή μετέχουν οι Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Τζούνιορ, Μπιλά, Ντερνίς, Περίκο, Δεληζήσης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Βερντού, Μελισσάς, Μουλόπουλος, Μπλέντι, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σαρακατσάνος, Στεφανίδης και Τσιλιγκίρης.

 

Last modified onSunday, 09 November 2014 10:49