noodles volos banner

Τριάρα για τους Νέους του Ολυμπιακού

Δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα Νέων της Φούτμπολ Λιγκ .Η ερυθρόλευκη ομάδα κέρδισε 3-0 τη Λαμία σε αγώνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι υπό συνεχή βροχή και παρακολούθησαν δεκάδες φίλαθλοι στην κερκίδα του γηπέδου της Νεάπολης.Έγινε ματς με μέτριο θέαμα καθώς πολλές φορές οι παίκτες υπερέβαλαν στα μαρκαρίσματά τους, γλιστρούσαν στο βρεγμένο τερέν και είχαμε δυνατές μονομαχίες. Η νίκη όμως για την ομάδα του Θωμά Μακρή ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Στο 20ό λεπτό, ο Αλεξανδρής εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Ζάχαρης έδιωξε με το χέρι. Ο διαιτητής Κρητικός υπέδειξε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σκοπελίτης. Ο γκολκίπερ Πανέτσος έπεσε σωστά κι απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Σκοπελίτης με σουτ έκανε το 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα, η Λαμία απείλησε με διαγώνιο σουτ του Τσάκαλου που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 30' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Σκοπελίτης έβγαλε φοβερή μπαλιά για τον Αλέξανδρη, αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Πανέτσος απέκρουσε σε δύο χρόνους. Πρώτα ανέκοψε την πορεία της μπάλας και έπειτα την μάζεψε προ του Ντινόπουλου.
Στο 32' ο Αλέξανδρής έφερε ωραία την μπάλα μπροστά του και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0, ανοίγοντας λογαριασμό με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Στην επανάληψη, στο 47' Παπαευθυμίου προσπέρασε τον Ξανθά (που προσπάθησε να τον ανατρέψει αλλά ο επιθετικός της Λαμίας στάθηκε όρθιος αντί να κερδίσει πέναλτι), πλάσαρε και ο Δημητριάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι.
Στο 65' σουτ του Αλεξανδρή από καλή θέση κόντραρε στον Ένι, στο 72' ο τελευταίος στα άλλα καρέ είχε κεφαλιά λίγο άουτ, ενώ ο Χασιώτης είχε σουτ χωρίς στόχο στο 86ο λεπτό.
Στο 92' ο Αλεξανδρής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση κι αποβλήθηκε, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Αλαμάνης με ωραίο μακρινό πλασέ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, αφού αργότερα ο Βλαχόπουλος έχασε την τελευταία καλή ευκαιρία για τοιν Ολυμπιακό.

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου: Ξανθάς, Καψιώτης, Δημητριάδης, Γαρυφάλλου, Μπούσης (82' Παπαϊωάννου), Γκίνης (70' Αλαμάνης), Αλεξανδρής, Ντινόπουλος (80' Χασιώτης), Σκοπελίτης (63' λ.τρ. Βλαχόπουλος), Αραπίτσας (86' Φράγκος).
Λαμία: Πανέτσος, Τσάκαλος, Ζάχαρης (42' Κονταξής-85' Λύτρας), Μόσχος (77' Μπουρτζάλας), Ένι, Κυρολίβανος, Παπαευθυμίου, Χρυσαφόπουλος (72' Παπαμίχος), Καραναστάσης, Μιχαήλ (62' Κασούμης), Ξεζώνοτος (46' Κοντογιώργος).

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ