noodles volos banner

Ρόκα: "Υπερήφανος για τους νεαρούς"

Ο Μάνουελ Ρόκα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Βύζαντα, οτι είναι υπερήφανος για τους νεαρούς παίκτες που πήραν ευκαιρία να αγωνιστούν, ενώ είπε πώς είναι ευχαριστημένος από την πορεία του πρώτου γύρου.

"Πρώτα απ' όλα εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχία τη νέα χρονιά. Για εμάς η προετοιμασία για το παιχνίδι ήταν δύσκολη. Μερικές φορές απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι καλά στη βαθμολογία, κάθε παίκτης νομίζει οτι είναι εύκολο ματς. Είπαμε οτι θα παίξουμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες. Οχι ο καθένας το δικό του ποδόσφαιρο. Αν έκαναν αυτό τότε θα ήταν διαφορετικό το σκορ και το αποτέλεσμα. Είχα στον πάγκο τρία παιδιά που από την προετοιμασία ήταν μαζί μας και έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά. Ήμουν πολύ προσγειωμένος, αλλα ήθελα να δώσω εκαιρίες σε κάποια παιδιά, αν το πρώτο ημίχρονο εξελίσσονταν καλά. Έτσι κι έγινε και είμαι πολύ περήφανος για τους Ντινόπουλο και Κεσίδη που έπαιξαν, αλλά και για τον Κόμνο που έπαιξε από την αρχή". 

Για το αν βγήκε ο σχεδιασμός: "Δοκίμασα κάποια διαφορετική τακτική αυτή την εβδομάδα. Απέναντι σε μια ομάδα που είμαστε καλύτεροι, θέλαμε να φρεσκάρουμε την τακτική μας στην επίθεση. Ηθελα να στηρίξω την ομάδα σε τακτική. Ολα αυτά που κάναμε στην προπόνηση, το τόνισα μέσα στην εβδομάδα οτι πρέπει να βγουν στο γήπεδο. Με ενδιέφερε να φτιάξω ομάδα με συγχρονισμό και αυτοματισμούς για το δεύτερο γύρο. Ηθελα να βγει η τακτική". 

Για το πόσο ευχαριστημένος είναι από τον πρώτο γύρο: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος βεβαίως. Οταν έχεις τέτοιο ρόστερ και δείχνουν οι παίκτες ατομικά όρεξη και συνέχεια θέλουν να βελτιώνονται δεν μπορεί να μην είσαι ευχαριστημένος. Βρίσκομαι σε μία θέση που έχω ρόστερ που μπορώ να δημιουργήσω πράγματα. Εγώ έχω πολύ καλό ρόστερ και προσπαθώ να βγάλω το καλύτερο από τον καθένα για να δημιουργήσουμε ομάδα". 

Για τον Γιενγκά: "Εκανε χθες εμμετό συνέχεια και πήγε στο νοσοκομείο. Πιθανότατα θα κάνει επέμβαση. Το αρνητικό ήταν αυτό για εμάς σήμερα".

Last modified onSunday, 22 December 2013 17:57