noodles volos banner

Συνέχισε την εξαιρετική εκτός έδρας πορεία

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το γεγονός πως στις πέντε εκτός έδρας νίκες του, ο Ρήγας Φεραίος έχει σκοράρει από δύο φορές! Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε καλή αγωνιστική παρουσία, έλεγξε το παιχνίδι και έφθασε εύκολα στο 0-2 στην Τσαριτσάνη που στην ουσία της εξασφαλίζει πρόωρα την παραμονή. Στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, οι “κυανόλευκοι” όχι μόνο δεν θα κινδυνεύσουν αλλά θα έχουν την ευκαιρία να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης.

Μόνο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Οικονόμος είχε μια καλή ευκαιρία -τη μοναδική σε όλο το ματς- απειλήθηκε ο Ρήγας Φεραίος. Με σκόρερ όμως τους Κορέτα, Σέττο έφυγε με το σημαντικό διπλό από το γήπεδο της Τσαριτσάνης. Έτσι, ενώ εντός έδρας μετράει τέσσερις σερί ισοπαλίες (οι τρεις χωρίς γκολ), στις εξόδους του τα καταφέρνει καλύτερα, με τρεις νίκες στο δεύτερο γύρο. Η ομάδα του Βελεστίνου μετράει 21 πόντους ως γηπεδούχος και 20 ως φιλοξενούμενη. Εκτός έδρας έχει πέντε ήττες (οι τρεις με 2-0, η μία με 2-1 και η μία με 4-1), δύο ισοπαλίες στα τοπικά ντέρμπι (0-0) και έξι νίκες (1-2 στον Τύρναβο, 0-2 στην Ηγουμενίτσα, 0-2 στο Μαρτίνο, 0-2 στο Καναλάκι, 0-2 στην Τσαριτσάνη και 0-3 άνευ αγώνος με τον Φωκικό), απολογισμός που χαρακτηρίζεται σίγουρα εξαιρετικός.
Ο Γιάννης Κορέτα έφθασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και ο Δημήτρης Σέττος τα έξι. Οι δυο τους έχουν αναλάβει προσωπικά το σκοράρισμα για τους “κυανόλευκους” κι πέτυχαν έως τώρα τα μισά τέρματα του Ρήγα Φεραίου. Την προσεχή Κυριακή το σύνολο του Λάκη Μπακάλη υποδέχεται τον Πύρασο στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής.