noodles volos banner

Δεν περίμενε την γκέλα η Νίκη...

Έσπασε χθες το εντυπωσιακό σερί που είχε η Νίκη Βόλου αναφορικά με τα γκολ στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” καθώς σε αυτό το γήπεδο, καμία ομάδα δεν είχε σκοράρει για το πρωτάθλημα σε εννιά αναμετρήσεις! Ήταν η Φαρκαδόνα που βρήκε δίχτυα και ανάγκασε τους “κυανόλευκους” να παραχωρήσουν την τέταρτη ισοπαλία στην έδρα τους, με 2-2 αυτή τη φορά και όχι 0-0 όπως οι προηγούμενες τρεις.

Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου είχαν ...πολιορκία στα αντίπαλα καρέ αλλά παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, δεν μπόρεσαν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι και το πλήρωσαν... Η Φαρκαδόνα, που προέρχονταν από εννιά σερί ήττες και χωρίς θετικό αποτέλεσμα εδώ και τρεις μήνες, όχι μόνο ισοφάρισε στο 41ο λεπτό αλλά πέτυχε την ανατροπή στο σκορ. Ο Κανελλόπουλος διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις με την ισοφάριση τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Κι αν υπήρχαν κάποιες ελπίδες για τη Νίκη ώστε να συνεχίζει να παλεύει για την πρώτη θέση, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα εξανεμίστηκαν. Ο Αιγινιακός εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Καραϊσκάκη στο Κίτρος, πέρασε στην κορυφή της κατάταξης και έτσι είναι στο +6 από τη Νίκη Βόλου, με την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να έχει κάνει το ρεπό του β' γύρου σε αντίθεση με αυτή του Βελιτζέλου.
Όπως τόνισε ο τεχνικός των “κυανολεύκων” στη συνέντευξη Τύπου, ξέχωρα από την τελική κατάταξη, το πρόσημο πρέπει να είναι θετικό για τη φετινή προσπάθεια που μπήκαν οι βάσεις για το μέλλον του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε σε εσωτερικά θέματα που δεν θέλησε να διευκρινίσει. Μπορεί να μην κέρδισε χθες η Νίκη, αλλά ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνοεί τη βολιώτικη ομάδα με το ρόστερ που διαθέτει και η απουσία ενός σέντερ φορ περιοχής με έφεση στο σκοράρισμα σίγουρα έχει επηρεάσει. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άγγελος Ματθαίου πραγματοποίησε τη δεύτερη συμμετοχή του στη Γ' Εθνική. Αυτή τη φορά όμως πήρε θέση βασικού και είχε πολύ καλή παρουσία. Αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στα εναπομείναντα παιχνίδια ο 17χρονος μέσος καθώς ο Κ. Βελιτζέλος τόνισε ότι από τον Ιανουάριο και μετά, έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Ντεμπούτο ακόμη για τον Πάρη Σταμέλο, ο οποίος μπήκε στην αποστολή και χρειάστηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του τραυματία Βρονταρά.
Τέλος, να προσθέσουμε πως την επόμενη αγωνιστική, 29η, η βολιώτικη ομάδα έχει μακρινό ταξίδι διότι παίζει με τον Αχέροντα στο Καναλάκι.