noodles volos banner

Είχε ξεμάθει στις εντός έδρας ήττες

Είχε ξεμάθει στις εντός έδρας ήττες ο Ρήγας Φεραίος, αφού μετά το 0-1 από τον Αχέροντα στις 24 Οκτωβρίου, μεσολάβησαν τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα μέχρι τη χθεσινή νίκη της Φαρκαδόνας.

Η ομάδα του Βελεστίνου εμφάνισε δύο πρόσωπα: κακή απόδοση στο πρώτο μέρος όταν δέχθηκε το γκολ, κινδύνευσε και σε άλλες περιπτώσεις, είχε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και σαφώς βελτιωμένη εμφάνιση στην επανάληψη, όταν πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες και ζήτησε μέχρι τέλους το γκολ της ισοφάρισης. Ίσως οι "κυανόλευκοι" παίκτες υποτίμησαν τον αντίπαλο στο ξεκίνημα του αγώνα, μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες τους στο Βελεστίνο. Εμφανίστηκαν ανεξήγητα κακοί, καθώς κανένας παίκτης δεν διακρίθηκε στο πρώτο μισό του ματς ώστε να παρασύρει την ομάδα. Και συν τοις άλλοις, μπορεί η Φαρκαδόνα να ήταν συνεχώς στην επίθεση και να είχε καλές φάσεις (παίζοντας με την μπάλα κάτω, σωστή κυκλοφορία με πολλές πάσες και βγάζοντας αυτοματισμούς), όμως το γκολ που πέτυχε και εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση, ήταν ...ευγενική προσφορά των παικτών του Ρήγα Φεραίου! Ένα από τα γκολ που "αν δεν σε θέλει η μπάλα..." όπως λένε, καθώς εκτός μεγάλης περιοχής και στα δεξιά, ο τερματοφύλακας απομάκρυνε πάνω σε συμπαίκτη του και η μπάλα γύρισε προς τα μέσα με κατεύθυνση προς το τέρμα, εκεί που την έσπρωξε στα δίχτυα ο Μηνάς. 
Ο Λάκης Μπακάλης κρατάει την απόδοση του δευτέρου 45λεπτου που ο Ρήγας Φεραίος επιτέθηκε, είχε καλή ανάπτυξη, έβγαλε φάσεις κόντρα στον αντίπαλο που είχε κλειστεί μέσα κι έξω από τη μεγάλη περιοχή του. Σέττος και Κορέτα ήταν οι εκφραστές των περισσοτέρων επιθετικών προσπαθειών, ενώ δύο μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν με κεφαλιές των Γκίκα, Γκάγκα (που απέκρουσε ο Γεωργίου και έφυγε άουτ αντιστοίχως).
Ο α' γύρος του πρωταθλήματος κλείνει με εκτός έδρας αναμέτρηση στην Άρτα κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκη, την Κυριακή 20/12 και στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα παρά τις δυσκολίες της προσεχούς συνάντησης.