noodles volos banner

“Μέσα από τέτοια παιχνίδια χτίζεις προσωπικότητα”

Στο δυνατό ξεκίνημα της Νίκης στο παιχνίδι, στην πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Παπουρτζή και γενικότερα της ομάδας του κρίθηκε το παιχνίδι απέναντι στην Πύδνα κατά τον τεχνικό των “κυανολεύκων” Κώστα Βελιτζέλο. Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δυο προπονητές στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αποστόλης Στύλος: " Ήρθαμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το παιχνίδι"

Ευχαριστούμε τη Νίκη για την φιλοξενία και συγχαρητήρια για τη νίκη της. Ξέραμε εξ αρχή ς ότι για τη Νίκη η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική της θέση και την ποιότητα της. Θα έπρεπε να είναι πιο  ψηλά καθώς είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο σε περίπτωση που πάρει και τους βαθμούς λόγω τιμωριών. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις το παιχνίδι και πιστεύω ότι το είδατε κι εσείς μέσα στο γήπεδο.  Στα εκτός έδρας παιχνίδια χρειαζόμαστε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Στο 30ο δευτερόλεπτο είχαμε μια καταπληκτική ευκαιρία αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σε ένα τρίλεπτο που ο αντίπαλος μας πίεσε σκόραρε και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το πλάνο μας. Το κάναμε, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μεταφράστηκε σε κάποιο γκολ.  Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε ακόμη περισσότερο, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα δυο κλασσικές για να ισοφαρίσουμε αλλά οι προσπάθειές μας δεν λειτούργησαν …. Σε αυτό το διάστημα η Νίκη θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Μετά το 2-0 δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα γιατί η θέλησή μας να σκοράρουμε δεν μας άφησε να έχουμε στην άμυνα καλή λειτουργία.

Κώστας Βελιτζέλος: "Μέσα από τέτοια παιχνίδια χτίζεις προσωπικότητα ως ομάδα, αποκτάς ταυτότητα"

Ζήσαμε πραγματικά ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Μέσα από τέτοια παιχνίδια χτίζεις προσωπικότητα ως ομάδα, αποκτάς ταυτότητα, πιστεύεις παραπάνω στον εαυτό σου και σου δίνουν δύναμη για την συνέχεια. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε εκ των προτέρων ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και θα είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Ευτυχήσαμε να έχουμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και στο δεκάλεπτο με το δοκάρι και δυο καλές ακόμα φάσεις και μέχρι το 30 του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αντίπαλος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χωρίς να υπάρχει εντολή, κι αυτό είναι ένα θέμα, υπήρξε οπισθοχώρηση της ομάδας αλλά καμιά φορά οι παίκτες λειτουργούν με αυτό τον τρόπο για να κρατήσουν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ηρεμήσουμε να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο μοναδικό κομμάτι που δεν είμαι ευχαριστημένος είναι οι αλληλεπικαλύψεις . Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν το τελειώσαμε και κοντέψαμε να το πληρώσουμε. Από την άλλη υπήρχε και ο “φύλακας άγγελος” στο τέρμα (Παπουρτζής)  που  μας κράτησε σε δυο με τρείς φάσεις του αντιπάλου πολύ καθαρές. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δουλεύει αδιαμαρτύρητα και αξιοποίησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την βοήθεια ειδικά στις δύσκολες στιγμές του αγώνα. Περάσαμε πολλές δυσκολίες αλλά αρχίζουμε να καταφέρνουμε πράγματα  και θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Είχα πει ότι είναι μια κρίσιμη εβδομάδα για εμάς γιατί θα καθοριστούν πάρα πολλά πράγματα όπως οι βαθμοί που περιμένουμε.

Last modified onWednesday, 16 December 2015 19:48