noodles volos banner

Μπίλης: «Πολύ καλά, αλλά είμαστε ακόμη στο "Α"» (video)

 

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε μετά τη φιλική νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης. Τόνισε οτι η ομάδα του έχει ακόμη πολλά να περάσει στο παιχνίδι της, ενώ προανήγγειλε κι ακόμη μία - δυό κινήσεις. 

«Για πρώτο φιλικό είμαστε ευχαριστημένοι. Η ομάδα δείχνει ότι έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης και θα γίνει με το χρόνο αυτό.  Και οι δυο ενδεκάδες ανταποκρίθηκαν. Υπήρχε σαφώς η εναλλαγή θερμοκρασίας και επηρεάστηκε η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου. Δεν βγήκαν οι αυτοματισμοί. Υπήρχαν καλές στιγμές, αλλά και στιγμές αδράνειας. Στο δεύτερο ημίχρονο να παιδιά ήταν πιο εγκλιματισμένα, δημιούργησαν φάσεις χωρίς να κινδυνέψουμε. Για πρώτο τεστ είμαστε πολύ καλά, αλλά είμαστε μόνο στο Α της Αλφαβήτα, έχουμε άλλα 23 γράμματα».

Για τη φιλοσοφία της Νίκης στο παιχνίδι της: «Η Νίκη θέλει να έχει την κυριαρχία στο παιχνίδι, θέλει να είναι η μπάλα δικιά της και όταν χάνει την μπάλα να αντιδρά πολύ γρήγορα. Στις μεταβάσεις είμαστε ακόμη πίσω. Εκεί χρίζει βελτίωσης. Είναι και η εποχή που δεν μπορούσαμε να τα περάσουμε όλα. Αυτά που έχουμε περάσει μέχρι στιγμής φάνηκαν στο γήπεδο.

Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος και από τις στημένες φάσεις. Πιστεύω δώσαμε χαρά στον κόσμο που ήρθε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσέλευση του κόσμου, βάσει της εποχής και των δυσκολιών που υπάρχουν και φαντάζομαι ότι στο ματς με τον Απόλλωνα, μία ομάδα που είναι κοντά στην Α' Εθνική, θα είναι περισσότερος».

Για το αν υπάρχουν παιδιά που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα: «Από τα 22 παιδιά που είδατε και οι 22 είναι βασικοί ποδοσφαιριστές της Νίκης. Όποιον και να αλλάξω μέσα από αυτούς θέλω να είναι έτοιμος. Αυτός είναι ο στόχος. Πίσω από αυτά τα παιδιά υπάρχουν κι άλλα που είναι μετά το 2000 και θα αποτελέσουν τη Νίκη της επόμενης πενταετίας».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές ή αποχωρήσεις (για τον Κόλαρντ σας είχε ενημερώσει το πρωί το magnesiasports): «Θα είναι εκπλήξεις θα τα μάθετε από τη διοίκηση. Οσο για τις αποχωρήσεις με τον Κόλαρντ αυτή ήταν η συμφωνία. Να πάρει μέρος στην προετοιμασία και να δούμε αν μας κάνει. Δεν ήταν αυτό που ψάχναμε. Δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από το ρόστερ». 

 

Media

Last modified onSaturday, 08 August 2015 22:59