noodles volos banner

Εντυπωσιακή επιστροφή με γκολ και θέαμα!

Άνετη η Νίκη Βόλου προσέφερε γκολ και θέαμα στο πρώτο της φιλικό στο Παντελής Μαγουλάς και στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της μετά από τόσους μήνες απουσίας της από τους αγωνιστικούς χώρους. Η επιστροφή της ήταν εντυπωσιακή και ο κόσμος έμεινε σίγουρα ευχαριστημένος από την πρώτη γεύση που πήρε. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν του Απόλλωνα Λάρισας με 4-0 και έστειλαν από νωρίς το μήνυμα τους για τις υψηλές φιλοδοξίες τους. Και στα δύο ημίχρονα, παρότι αγωνίστηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες, η Νίκη ήταν εντυπωσιακή πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε μέρος. Κρεββατάς, Κανελλόπουλος, Μπαλαράμπε και Αποστολίδης οι σκόρερ για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, που κέρδισε το χειροκρότημα από τους φιλάθλους της Νίκης που «κατέκλυσαν» την σκεπαστή κερκίδα.

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Κυριάρχησε η Νίκη

Στο πρώτο μέρος η Νίκη ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Λεωνίδα Μπίλη να κάνει πρόβα ενδεκάδας, οι κυανόλευκοι ήταν αυτοί που ήλεγξαν τον ρυθμό και «σφράγισαν» μάλιστα την ανωτερότητα τους με δύο γκολ. Το πρώτο το πέτυχε ο Κρεββατάς με προβολή στο 14’ και το δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κανελλόπουλος.

Ο Σταυράκης που υπερασπίστηκε την εστία δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και πίεση, αφού οι φιλοξενούμενοι μόνο σε δύο περιπτώσεις πάτησαν περιοχή.

Αριστερά στην άμυνα αγωνίστηκε ο Παπαδόπουλος, δεξιά ο Κεμάλι, ενώ σέντερ μπακ ήταν οι Ναουμίδης και Κανταρτζής. Στα αμυντικά χαφ, Μέτσε και Καρατάσιος, ο Αζίζ στη δεξιά πλευρά, ο Ταουσιάνης αριστερά και ο Κανελλόπουλος πίσω από τον προωθημένο Κρεβατά.

Η Νίκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με ευθύβολο σουτ του Κρεββατά στο 10’ απείλησε για πρώτη φορά. Στο 14’ ο Παπαδόπουλος σούταρε για να βρει η μπάλα στο δοκάρι. Ο Αζίζ πήρε το ριμπάουντ έκανε τη σέντρα και ο Κρεβατάς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 1-0 με προβολή. Στο 19’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 23’ οι παίκτες της Νίκης Βόλου πραγματικά έκρυψαν την μπάλα και χειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο! Μέτσε, Κανελλόπουλος έπαιξαν το ένα-δύο, ο δεύτερος έβγαλε για τον Κρεββατά στον άξονα και αυτός έσπασε για τον Ταουσιάνη στα αριστερά που μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει αρχικά ο Κουρδής και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενος καταγράφηκε στο 26’. Ο Χαρούλης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά ήταν άστοχος. Πέντε λεπτά μετά ο Κρεββατάς από πλάγια αριστερή θέση σούταρε για να περάσει η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Πριν συμπληρωθούν 40’ λεπτά παιχνιδιού ο Κούρος έκανε ένα σουτ απελπισίας μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά δεν είχε τύχη.

Στο 44’ η Νίκη έκανε δύο τα τέρματα της με τον Κανελλόπουλο να κερδίζει πέναλτι από τον Κουρδή, που τον ανέτρεψε καθαρά και να το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ένα σουτ του Κρεββατά που πέρασε άουτ.

Στον ίδιο ρυθμό με άλλη ενδεκάδα

Παρά το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Μπίλης άλλαξε όλη την ενδεκάδα στην επανάληψη, η Νίκη όχι μόνο δεν κατέβασε ταχύτητα, αλλά οι παίκτες που πέρασαν στο παιχνίδι ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακοί.

Ο Παπουρτζής υπερασπίστηκε την εστία, ο Αλεξανδρής αγωνίστηκε στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Πασκούλεφ στην αριστερή, Ευθυμίου και Αναστασίου αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στα αμυντικά χαφ ήταν οι Γεωργιάδης και Γιουβανέλης. Αποστολίδης και Γκίκας αγωνίστηκαν στις δύο πλευρές δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ο Κόλα αγωνίστηκε ως δεκάρι και ο Μπαλαράμπε προωθημένος στην περιοχή.

Στο 52’ ο Αλεξανδρής έκανε το σουτ για να φύγει η μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Μπαλαράμπε έκανε ένα εκπληκτικό σπριντ, πέρασε όλους τους αμυντικούς και με χαρακτηριστική ευκολία πλάσαρε για να κάνει το 3-0! Στο 57’ ο Απόλλωνας άγγιξε το πρώτο του γκολ, αλλά ο Παπουρτζής έδειξε σε ετοιμότητα και έβγαλε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Παλάσκα. Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για τη Νίκη με τους Μπαλαράμπε και Αναστασίου, αλλά το σουτ του πρώτου και η κεφαλιά του δεύτερου είχαν την ίδια κατάληξη και έφυγαν άουτ.

Στο 63’ ο Αποστολίδης με δυνατό μακρινό σουτ πέτυχε το τέταρτο γκολ για τους κυανόλευκους. Μερικά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με ένα μονοκόμματο σουτ απείλησε ξανά αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Η συνέχεια ήταν με σουτ του Μπαλαράμπε στο 73’, αλλά και αυτός δε βρήκε στόχο. Κεφαλιά του Κόλα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι μετά από κόρνερ στο 78’, με τη Νίκη να δείχνει ότι ψάχνει και πέμπτο γκολ.

Στο 86’ ο Μπαλαράμπε μπήκε στην περιοχή, έβγαλε για τον Κόλα και εκείνος πλάσαρε για να αποκρούσει ο Κουρδής.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Μέτσε, Καρατάσιος, Αζίζ, Ταουσιάνης, Κανελλόπουλος, Κρεββατάς

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπουρτζής, Αλεξανδρής (78’ Λάμπρου), Πασκούλεφ, Ευθυμίου (78’ Αντζούρης), Αναστασίου, Γεωργιάδης, Γιουβανέλης, Αποστολίδης, Γκίκας, Κόλα, Μπαλαράμπε

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουρδής, Νάτσης, Γιαννακόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Ευσταθιάδης, Παλάσκας, Χαρούλης, Κούρος, Αντωνόπουλος, Μπουτέ

Έπαιξαν και οι: Αποστολίδης, Γκάγκος, Σάλας, Μπρέλας, Ντανιέλ, Νάστας, Τσέκος, Δαλαμπίρας, Θεοχάρης, Γοδενόπουλος

*Θα ακολουθήσουν φωτορεπορτάζ και βίντεο

 

Last modified onSunday, 09 August 2015 01:20