noodles volos banner

Οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν με … λουλούδια στον Γκαρθία

Επίσκεψη στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο Όσκαρ Γκαρθία, αποφάσισαν να κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαν με... αγνές προθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» επισκέφθηκαν το Διαβαλκανικό Κέντρο κρατώντας ανθοδέσμες για να τις παραδώσουν στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Όπως ήταν λογικό, δεν πέρασαν σε καμία περίπτωση από τους δεκάδες άνδρες της αστυνομίας που περιφρουρούσαν το νοσοκομείο και έτσι τις παρέδωσαν σε άνθρωπο της ασφάλειας του κτηρίου για να τις μεταφέρει εκείνος στον προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Πάντως, ο επίσημος ΠΑΟΚ δε σκοπεύει να στείλει λουλούδια στον τεχνικό του Ολυμπιακού, αλλά να του κάνει μήνυση εμμέσως πλην σαφώς κατηγορώντας τον, για την μη τέλεση του αγώνα. Επίσης η διοίκηση της ομάδας θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία αποκαλύπτει και τον τρόπο με τον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά θα κινηθεί νομικά πλέον για την τύχη του αγώνα στις δικαστικές αίθουσες.