noodles volos banner

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ…

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό δεν άρχισε ποτέ, αφού λίγο πριν από τη σέντρα, ο προπονητής των ερυθρολεύκων Όσκαρ Γκαρθία χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ρολό ταμειακής μηχανής που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Ο τραυματισμός κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δέχτηκε ρολό ταμειακής στο πρόσωπο από την κερκίδα, όπως αναμενόταν, αποτέλεσε την αιτία που δεν υπήρξε αγωνιστική δράση στην Τούμπα.

Έτσι ακόμη ένα παιχνίδι στην Ελλάδα κρίθηκε από εξωαγωνιστικό λόγο και όχι μέσα στο γήπεδο από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους παίκτες.

Μάλιστα την... έμπνευση του οπαδού του να πετάξει ένα ρολό ταμειακής ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα τη πληρώσει ακριβά.

Κι αυτό γιατί πλέον ο «δικέφαλος» του Βορρά απειλείται, μεταξύ άλλων, με αφαίρεση μέχρι τριών βαθμών και ως εκ τούτου η βλακεία του συγκεκριμένου φίλου του θα αναγκάσει την ομάδα του Λουτσέσκου σε βαθμολογική «αυτοκτονία», στη μάχη που δίνει για τον τίτλο.

Σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, «εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000).

Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

Η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει, αναλυτικά, για τον τραυματισμό του Ισπανού προπονητή: «Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, 24ωρη παρακολούθηση».

Λίγο μετά τις 23:30, τέσσερις ώρες, δηλαδή, μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και τη ρίψη του ρολό ταμειακής στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρθία, που προκάλεσε τον τραυματισμό του και την αναβολή, τελικά, του ματς, ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας.  Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων έκλεισε, έπειτα από μαραθώνιο διαβουλεύσεων, το φύλλο αγώνα, το οποίο, πρέπει να τονίσουμε, ότι, πλέον, αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη Λίγκα. 

Τα άλλα ματς

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, ενώ εντός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ σημείωσαν ο Παναιτωλικός επί της Κέρκυρας και η Λάρισα επί του Πλατανιά με 1-0.

Το Σάββατο πέραν των δύο λευκών ισοπαλιών σε Γιάννενα και Νέα Σμύρνη, είχαμε και το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 2-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 23η αγωνιστική της Super League:
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-0
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0
(48’ Μουνιέ, 64’ Ινσούα)
Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 2-0
(55' Λισγάρας, 78' αυτογκόλ Αλμπάνης) 
ΑΕΛ-Πλατανιάς 1-0
(69’ Ντέλετιτς)
Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-0
(45’+ Γουίλιαν)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δε διεξήχθη
Ατρόμητος-ΑΕΚ 26/2 (19:30)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 52
2. ΑΕΚ 50
3. Ολυμπιακός 46
4. Ατρόμητος 42
5. Ξάνθη 32 
. Πανιώνιος 32 
7. Παναθηναϊκός 30 
8. ΠΑΣ Γιάννινα 29 
. Αστέρας Τρίπολης 29 
. Παναιτωλικός 29
11. Λεβαδειακός 26 
12. ΑΕΛ 25
13. Λαμία 20 
14. Κέρκυρα 18
15. Απόλλων Σμύρνης 16 
16. Πλατανιάς 10
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Last modified onMonday, 26 February 2018 00:52