noodles volos banner

Τρεις πονοκέφαλοι για Ολυμπιακό ενόψει Οσμανλί

Μετά τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγιε, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης (16/2) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Οσμανλίσπορ για την πρώτη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ στο "Γ. Καραϊσκάκης"και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων βλέπει τα προβλήματα να αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Οσον αφορά τον Ιντέγιε, ο οποίος χτύπησε στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ, πήγε στου Ρέντη με δεμένο το χέρι τη Δευτέρα, θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά συνεχίζει να πονά στην ωμοπλάτη και όσο περνάνε οι ώρες και δεν σημειώνεται βελτίωση, λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να αγωνιστεί.

Το πιο πιθανό σενάριο στην παρούσα φάση είναι να μην αγωνιστεί ο Νιγηριανός κόντρα στους Τούρκους και τη θέση του να πάρει ο Οσκαρ Καρντόσο. Από την άλλη έχει το μυαλό του και στους Ταρίκ Ελιούνουσι και Αλμπέρτο Μποτία ο Πορτογάλος τεχνικός. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα αγωνιστεί ο Νορβηγός την Πέμπτη, καθώς αναμενόταν να πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά αυτό δεν συνέβη επειδή δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις και τα πάντα είναι ανοιχτά και θα κριθεί σήμερα το αν θα αγωνιστεί κόντρα στην Οσμανλίσπορ. Παράλληλα, ο Ισπανός στόπερ έχει ανεβάσει πυρετό και τη Δευτέρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του, αλλά επειδή απομένουν λίγες ημέρες μέχρι το ματς, καλύτερα να μην ειπωθεί… μεγάλη κουβέντα. Το βλέμμα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει ο Μάνουελ Ντα Κόστα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη λόγω καρτών.