noodles volos banner

Ο Μπεργκ πήρε το όπλο του...

Ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε δύο φορές δίχτυα (26' πέναλτι, 29’) και ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά στη Λεωφόρο στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 37’ ο Γιακουμάκης.

Στο 24’ έγινε η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς και οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι, όταν σε μια εκτέλεση φάουλ ο διαιτητής Καραντώνης είδε τράβηγμα στον Ευαγγέλου από τον Κάργα, χωρίς ωστόσο να δείξει κίτρινη. Ο Μπεργκ βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα για το 1-0 (φωτό) και τρία λεπτά αργότερα (29’) ο Σουηδός φορ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και του Παναθηναϊκού ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0. Ο Βιγιαφάνιες έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και τροφοδότησε τον Σουηδό, ο οποίος από θέση δεξιά στην περιοχή νίκησε για δεύτερη φορά τον Σωτηρίου, φτάνοντας τα 7 γκολ στη σεζόν. Ο Πλατανιάς ξαναμπήκε στο ματς στο 37’ με τον Γιακουμάκη να πλασάρει εύστοχα. Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 63’ με τον Μπεργκ να μην κερδίζει τον Σωτηρίου σε τετ α τετ, ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες για να πάρουν την ισοπαλία με το σουτ του Ντίνα και την κεφαλιά του Σίγκνεβιτς να φεύγουν άουτ.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ορ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Χουλτ, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ (90' + Ρέις), Π. Βλαχοδήμος (77' Λέτο), Βιγιαφάνιες (74' Μπουμάλ), Μπεργκ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Πριντέτα, Κάργας (46' Ντίνας), Βάντερσον, Μενδρινός (65' Ντεβέσα), Μουνάφο, Σίγκνεβιτς, Αποστολόπουλος (84' Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης.