noodles volos banner

Με πρωταγωνιστή τον Περέϊρα, ο ΠΑΟΚ 3-0 τον Λεβαδειακό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Περέιρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική της Super League. Ο άσος του «Δικεφάλου» μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και σημείωσε δύο τέρματα, στο 60' και στο 76'. Νωρίτερα, ο Μάτος είχε ανοίξει το σκορ στο 20'. Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 43' αποβλήθηκε ο Μεντί.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 20′ με γκολ από τον Λέο Μάτος. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Βραζιλιάνο μπακ του «δικεφάλου» με μακρινή μπαλιά, ο Μάτος στόπαρε την μπάλα με το στήθος και με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ναμάσκο για να γράψει το 1-0. Το γκολ αυτό ανάγκασε τους Βοιωτούς να βγουν από την περιοχή τους και ταυτόχρονα να υιοθετήσουν σκληρό παιχνίδι που τους στοίχισε, αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης τους χρέωσε με πέντε κίτρινες κάρτες, η μια των οποίων μεταβλήθηκε και σε κόκκινη για τον Μεντί και ανάγκασε την ομάδα του Γ. Χριστόπουλου να μείνει από το 41' με παίκτη λιγότερο.

Ο ΠΑΟΚ με την είσοδο του Φακούντο Περέϊρα έγινε πιο ουσιαστικός, πιο επιθετικός και στο 60′ στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα ο Αργεντίνος Περέιρα έραψε από κοντά το 2-0 σε φάση που ξεκίνησε από τον Τζάλμα Κάμπος και με τη μεσολάβηση του Μπίσεσβαρ ο Περέιρα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ που επισφράγισε την άνετη και μεγάλη νίκη του δεν άργησε να έρθει. Ηταν το 76′ όταν ο Αθανασιάδης με δυνατή κεφαλιά επιχείρησε να παραβιάσει την εστία του Ναμάσκο, ο τελευταίος απομάκρυνε και ο ευρισκόμενος σε επίκαιρη θέση Περέϊρα με προβολή- κόντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών για να γίνει έτσι το 3-0.

Από τους νικητές ο σκόρερ Περέϊρα πήρε την «μερίδα του λεόντος» στο χειροκρότημα των 3500 περίπου φιλάθλων, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Μάτος, Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (72′ Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57΄Περέϊρα), Αθανασιάδης (77′ Mυστακίδης).

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μιλιάζες (64′ Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (76′ Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου (68′ Γιουσούφ), Καλτσάς.

 

Last modified onThursday, 19 January 2017 23:53