noodles volos banner

Δε συμφέρει τον Πανιώνιο η παραμονή του Ανσαριφάρντ

Ο πανηγυρισμός του Καρίμ Ανσαριφάρντ θα έλεγε κανείς πως τα λέει όλα. Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός, μόλις σημείωσε το γκολ, έδειξε με το δάκτυλο του πρώτα τον εαυτό του κι έπειτα το έδαφος, στέλνοντας κατά πολλούς μ’ αυτόν τον τρόπο, εν μέσω έντονων μεταγραφικών σεναρίων, μήνυμα παραμονής.

Η παραμονή του όμως δεν εξυπηρετεί τον Πανιώνιο, αφού ο παίκτης το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και τότε ο σύλλογος δε θα εισπράξει από τη μεταγραφή του ούτε ένα ευρώ. Τώρα όμως βρίσκεται σε ισχύ η ρήτρα των 400.000 ευρώ και γι’ αυτό ο Πανιώνιος ζήτησε από τον Ανσαριφάρντ και τον μάνατζέρ του, που βρισκόταν χθες στο γήπεδο, να ξεκαθαρίσει άμεσα αυτή η κατάσταση.

Ωστόσο, αν ο διεθνής Ιρανός θελήσει να μείνει, πιστεύοντας πως, αν ανεβάσει τον προσωπικό δείκτη των τερμάτων στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα ανεβάσει κατακόρυφα και τις μετοχές του στο εξωτερικό, πλέον, για να ποντάρει σ’ αυτό, θα πρέπει να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου για ακόμη έξι μήνες, που του προτείνει ο Πανιώνιος.

Διαφορετικά, οι Νεοσμυρνιώτες καλούνται να κοιτάξουν το δικό τους συμφέρον επενδύοντας σε έναν φορ, που μετέπειτα θα μπορέσει να γεμίσει τα ταμεία τους. Μήνυμα που λέγεται πως έχουν περάσει ήδη στον Ανσαριφάρντ και μάλιστα κάποιοι χθες απέδιδαν σ’ αυτό το γεγονός πως, όταν πήγε στον πάγκο να πανηγυρίσει το τέρμα του, προσπέρασε με έναν τυπικό χαιρετισμό τον Νίκο Ζαμάνη, που τον περίμενε με ανοιχτή την αγκαλιά του.

Ο Πανιώνιος όμως δεν επιθυμεί τη ρήξη με τον επιθετικό, γι’ αυτό εκείνο που λένε είναι να ρίξει τις απαιτήσεις του και να γίνει η μεταγραφή τώρα.

πηγή: sentragoal

Last modified onFriday, 06 January 2017 13:01