noodles volos banner

Κλείνει στη Ναντ ο Πάρντο

«Καναρίνι» γίνεται ο Φελίπε Πάρντο. Ο 27χρονος άσος δεν είναι στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Ναντ. Οι επαφές των δύο συλλόγων είναι προχωρημένες και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η… παρέλαση ονομάτων για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ελβετικό δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και τον Γκιγιόμ Οαρό. Ο επιθετικός της Γιουνγκ Μπόις πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στην Ελβετία, καθώς σε 21 ματς μετρά 19 τέρματα και είχε… πληγώσει και τον Ολυμπιακό στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Παράλληλα, στα μεταγραφικά, επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Αλί Σισοκό. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε μια διερευνητική κίνηση για τον άσο της Άστον Βίλα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Μέχρι στιγμής φέτος μετρά 12 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ.

Επίσης, σύμφωνα με το γραφείο που εκπροσωπεί τον 21χρονο αμυντικό (αριστερός μπακ, αλλά παίζει και στόπερ) Πορτογάλος Νάιο Φορτούνα, που παίζει στην Κύπρο με την πρωτοπόρο ΑΕΛ, ο παίκτης αρέσει στον Ολυμπιακό, αλλά και στις Λας Πάλμας και Αντάνασπορ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ.