noodles volos banner

Πρώτη γεύση από Super League αύριο στο Πανθεσσαλικό!

Πρώτη γεύση από Super League και κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα τον βρουν μπροστά τους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα πάρουν αύριο στη Νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Δεκαπέντε ημέρες απομένουν για την μεγάλη πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη το Σάββατο 23 Αυγούστου και ο Βίλιαν Φλουτ το απόγευμα της Κυριακής (10/8, 19.00) θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του στο πιο δυνατό τεστ που τους έχει «βάλει» μέχρι σήμερα. Γιατί μπορεί η κυανόλευκη ομάδα να έπαιξε και με τον Ατρόμητο, όμως ήταν το πρώτο της φιλικό, δεν ήταν έτοιμη όσο τώρα και αρκετές αλλαγές έγιναν στο ρόστερ από τότε. 

Η Βέροια, μετά την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό της, ενισχύεται σημαντικά με σκοπό να αποτελέσει την έκπληξη της πρώτης κατηγορίας, την ώρα που η Νίκη, έχει ολοκληρώσει το παζλ του ρόστερ της και αυτό που θέλει είναι να «δέσει» με τις τελευταίες προσθήκες της.

Η Νίκη έχει μπει στην τελική ευθεία και μπροστά της έχει ακόμη δύο παιχνίδια προετοιμασίας. Ένα με τη Βέροια που θα δώσει αύριο και ένα με την ΑΕΚ, που θα αποτελέσει γιορτή και φιέστα και θα φτιάξει το κλίμα ενόψει του ντεμπούτου της στη μεγάλη κατηγορία.

Στη Νίκη περιμένουν κόσμο την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, μια και ο χρόνος έχει αρχίσει πλέον να μετρά αντίστροφα…

 

Last modified onSaturday, 09 August 2014 12:47