noodles volos banner

Το κυανόλευκο ρόστερ ενόψει Σούπερ Λιγκ

Με την απόκτηση χθες του Μαρινάκη και σήμερα του Ροτζέριο, ο Βίλιαν Φλουτ δουλεύει πλέον με ρόστερ 27 ποδοσφαιριστών, που είναι ο επιθυμητός αριθμός για τον Ολλανδό προπονητή. Ας δούμε ποιοι απαρτίζουν το ρόστερ της Νίκης Βόλου, ανά θέση, ενόψει της συμμετοχής των "κυανόλευκων" στη Σούπερ Λιγκ.

Την τριάδα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια συγκροτούν ο Αλέξανδρος Ταμπάκης που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Ταΐρης που είναι ένας από τους λίγους παίκτες που συνεχίζουν από την περασμένη σεζόν και ο 20άχρονος Γιώργος Δήμιζας.

Όσον αφορά στην άμυνα, για το δεξί άκρο υπάρχουν οι Νίκος Αργυρίου, δανεικός από την ΑΕΚ, Νίκος Μαρινάκης, δανεικός από τον Παναθηναϊκό και Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, δανεικός από τον Ατρόμητο. Ως κεντρικοί αμυντικοί παίζουν ο 30άχρονος Βέλγος Γιόνας Ίβενς που έχει ηγετικό ρόλο στη νέα Νίκη, ο Άγγελος Αργύρης από τα σπλάχνα της ομάδας, ο Γιάννης Κανταρτζής που αποκτήθηκε από τον Μαγνησιακό, ο πρώην παίκτης του Άρη και του Πανηλειακού Αριστοτέλης Καρασαλίδης και ο Γιώργος Μαχλελής, ο οποίος δοκιμάστηκε και ως μπακ. Για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Φλουτ υπολογίζει στον Τσουκάνη που είναι στη Νίκη από τον περασμένο Ιανουάριο και τον Γιάννη Σωτηράκο, πρώην παίκτη της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, στον άξονα αγωνίζονται οι Βαγγέλης Αναστασόπουλος, δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Κώστας Κοτσαρίδης, με θητείσ σε ΑΕΚ κι Άρη, ενώ σε περισσότερο επιτελικό ρόλο είναι ο Γρηγόρης Κυζιρίδης που έπαιζε στον ΟΦΗ και ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Νίκος Γιαννιτσάνης. Επίσης, ο Φλουτ χρησιμοποιεί στο κέντρο τον Νέτι Μέτσε που από πέρυσι έχει επαγγελματικό συμβόλαιο στη Νίκη προερχόμενος από τις υποδομές της ομάδας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στην προετοιμασία. Επίσης, βασική μονάδα στη νέα Νίκη αποτελεί ο Κέες Λάουξ, ο Ολλανδός μέσος με πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της χώρας του σε υψηλό επίπεδο που αναμένεται να σηκώσει το βάρος στο νευραλγικό τομέα του κέντρου.
Σε ρόλο μεσοεπιθετικών, δηλαδή στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής με επιθετικά καθήκοντα, υπάρχουν ο Γιάννης Κορέτα, που πέρυσι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό αλλά φέτος υπολογίζεται ακόμη και για το βασικό σχήμα, ο ταχύτατος Αλέξανδρος Μουζακίτης, δανεικός από τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Νικλητσιώτης, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ, του Θρασύβουλου, της ολλανδικής Χέλμοντ, των Ιωαννίνων.
Ο Ροτζέριο Μάρτινς μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις, παίζοντας στον άξονα, ως δεκάρι, ως δεύτερος επιθετικός, ενώ οι παίκτες που απαρτίζουν την επιθετική γραμμή είναι ο Βασίλης Σκούρτη, ο Αλέξανδρος Σταμπολζίεφ και φυσικά ο Χρήστος Τζιώρας που μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ξανά στη Σούπερ Λιγκ, αλλά πάνω του ποντάρουν πολλά διοίκηση, τεχνική ηγεσία και φίλαθλοι για το σκοράρισμα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι με την πρώτη ομάδα προπονείται το τελευταίο διάστημα ο Καζάκος Προκοπένκο που προορίζεται για την ομάδα Κ20.

Last modified onFriday, 08 August 2014 20:46