noodles volos banner

Αναχωρεί για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τις πρώτες προπονήσεις στο Ελατοχώρι, κατέληξε στους παίκτες που θέλει μαζί του στο Όστερμπεκ για το «χτίσιμο» ομάδας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πετάξουν με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Oosterbeek, το οποίο θα είναι η έδρα του Δικεφάλου για τις επόμενες 17 μέρες, ενώ έχουν προγραμματιστεί και πέντε φιλικές αναμετρήσεις.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία μετέχουν οι: Γιακουμής, Μελίσσας, Κατσικάς, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Παπαδόπουλος, Γκολάσα, Κίτσιου, Πόζογλου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κουλούρης, Κάτσε, Κιόσε, Ρατς. Οι Μάρτενς και Μαντούρο θα ενσωματωθούν στην ομάδα απευθείας στην Ολλανδία.

Ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που υπεβλήθη σε επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα.