noodles volos banner

Κασάμι: «Να κερδίσουμε πολλούς τίτλους»

Την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Παϊτίμ Κασάμι, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 22χρονος μέσος δήλωσε στο olympiacos.org  περήφανος που εντάσσεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού κι έτοιμος να δώσει χαρά στον κόσμο, βοηθώντας την να κατακτήσει κι άλλους τίτλους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου και είμαι πολύ περήφανος που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σπουδαία συνεργασία του συλλόγου μας με τη UNICEF:

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να στηρίζει τα παιδιά. Είναι κάτι φανταστικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τη UNICEF και για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα του συλλόγου».

Ο Κασάμι αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Θρύλου στο International Champions Cup αυτό το καλοκαίρι, δηλώνοντας ανυπόμονος για την έναρξή του:

«Πάντα είναι όμορφο να παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη εμπειρία να αγωνίζεται απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Προφανώς, βέβαια, ο Ολυμπιακός παίζει ήδη στο Champions League απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αλλά πάντα είναι καλό να συμμετέχεις σε μία μεγάλη διοργάνωση κι εγώ, όπως και όλη η ομάδα, ανυπομονούμε για αυτό».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας και υποσχέθηκε… γκολ: «Είμαι πολύ περήφανος που πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού κι ελπίζω να σας χαρίσω μεγάλες χαρές. Ελπίζω να έχω πάντα τη στήριξή σας και να κερδίσουμε φέτος πολλούς τίτλους. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του Ολυμπιακού, να σκοράρω και να σας κάνω χαρούμενους!».