noodles volos banner

Της… έβαλε δύσκολα η κλήρωση της Νίκης

  • Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Super League Ολυμπιακό Πειραιώς, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν αναμφίβολα στη Super League. Όμως η αλήθεια είναι ότι η κλήρωση της Τρίτης, έβαλε… πολύ δύσκολα στη Νίκη Βόλου στις πρώτες της «εξετάσεις» ως νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία.

Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές οι κυανόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό Πειραιώς, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τις τέσσερις δηλαδή κορυφαίες ομάδες της σεζόν που πέρασε, συν τον Εργοτέλη.

Κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ο Βίλιαν Φλουτ και οι παίκτες του θα πρέπει να σταθούν όρθιοι και να περάσουν από «συμπληγάδες» στα πέντε πρώτα ματς για να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα. Η Νίκη θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη! Δυσκολότερο έργο την 1η αγωνιστική δεν έχει καμία άλλη ομάδα. Στη συνέχεια υποδέχεται τον Ευρωπαίο Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό και μετά ταξιδεύει για Τούμπα… Μεσολαβεί το πιο εύκολο, -αν θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη σε σχέση με τα υπόλοιπα- παιχνίδι της πρώτης πεντάδας με τον Εργοτέλη και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα της είναι κάπως πιο βατό. Όμως αναμφίβολα στα πρώτα της παιχνίδια της στη Super League, η Νίκη καλείται να τα βάλει με την αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Last modified onMonday, 08 September 2014 19:25