noodles volos banner

Επαφές για τα σημαντικότερα «κομμάτια» του «παζλ»

Τα… καλύτερα και σημαντικότερα «κομμάτια» του φετινού της «παζλ» άφησε για το τέλος η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οι νεοφώτιστοι στη Super League, έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής 17 παίκτες επίσημα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, έχουν συμφωνήσει με κάποιους άλλους, ενώ πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για την αναζήτηση και τις επαφές τους με τους ξένους που θα έρθουν για να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ομάδα, που θέλουν να χτίσουν ο Ανδρέας Πάτσης και ο Βίλιαν Φλουτ.

Στη Νίκη δεν βιάζονται και εξετάζουν προσεκτικά κάθε περίπτωση, αφου γνωρίζουν ότι για τις τρεις αυτές επιλογές τους, όποιο λάθος θα τους στοιχίσει… Φυσικά για τους τρεις αυτούς παίκτες, θα αποφασίσει ο Ολλανδός τεχνικός, ενώ φαίνεται ότι θα αποτελέσουν από τις τελευταίες προσθήκες.  

Από την περσινή ομάδα ανανέωσαν οι Ταϊρης, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς, Τσουκάνης, Μέτσε, Κορέτα, Αργύρης, έχει παραμείνει επίσημα και ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας Τζιώρας, ενώ όλα δείχνουν ότι θα ανακοινωθεί η παραμονή και του Γιώτα. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Γυφτοκώστας, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Καλλέργης, Καρασαλίδης, Σκούρτης, Νικλητσιώτης, Μαχλελής και Σταμπολζίεφ.

Σε συμφωνία φέρεται να έχει έρθει ο Ανδρέας Πάτσης και με τον τερματοφύλακα Γεωργακόπουλο. Παίκτης της Νίκης θεωρείται και ο Μουζακίτης, που ο ίδιος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τον δανεισμό του στη Νίκη, την ώρα που οι πληροφορίες μιλούν για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και για τους Μαρινάκη και Ταμπάκη.  Φυσικά και υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών στη λίστα των ανθρώπων της Νίκης. 

Last modified onWednesday, 02 July 2014 20:04